ZGODNA BAKA U VEZI SA 32 GODINE MLAĐOM ŽENOM! Kada je vide, svi su u ŠOKU zbog njenog tela: Iznenade se kad kažem koliko sam stara
Foto: TikTok/Triša Goldsmit

NEVEROVATNO

ZGODNA BAKA U VEZI SA 32 GODINE MLAĐOM ŽENOM! Kada je vide, svi su u ŠOKU zbog njenog tela: Iznenade se kad kažem koliko sam stara

Žena -

Triša Goldsmit ima 55 godina i toliko je ponosna na to kako izgleda da je otvorila TikTok profil 'Your Fit Grandma' gde se redovno pokazuje u raznim pozama i situacijama.

Nakon objavljivanja snimka, seda i uživa u komentarima koji su, kaže, uglavnom puni divljenja, s obzirom na to da nije u cvetu mladosti, već da je baka i majka troje dece.

Ova mlada baka otkrila je da živi sa 32 godine mlađom devojkom, ali njene pratioce više zanima tajna njenog mladalačkog izgleda. Hvale i njenu odluku da ne farba sedu kosu jer joj, kažu, odlično stoji.

Ovo su neki od komentara na njene objave:

'Mislite da imate 35 godina?' 'Trebalo bi da promeniš svoje korisničko ime u - zgodna, seksi bako!' 'Izgledati ovako sa 55 godina, neverovatno!' 'Mnoge žene bi platile mnogo novca da frizer napravi tu boju kose.' „Apsolutno volim energiju koju zračite.“ 'Ti si veoma lepa.' 'Ne bih ti dao više od 40.'

Triša je svojim objavama na TikToku prikupila preko tri miliona pratilaca i više od 110 miliona lajkova, prenosi The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

ŽIRI OTKRIO ŠTA ČINI NAJBOLJI ČVARAK NA TAKMIČENJU! Azijatkinja usred Bačke uživa u srpskom proizvodu: Nama je to baka pravila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track