ŽENE U KREVETU OBOŽAVAJU OVU EKSTREMNO TEŠKU POZU: Malo koji muškarac može da izdrži ovu poziciju, a dame u njoj jako uživaju!
Foto: Shutterstock

jako je teška poza

ŽENE U KREVETU OBOŽAVAJU OVU EKSTREMNO TEŠKU POZU: Malo koji muškarac može da izdrži ovu poziciju, a dame u njoj jako uživaju!

Žena -

Takozvani „uspravni 69“ jedan je od najtežih položaja u seksu, ali je ovo ujedno jedna od poza koja se naviše dopada ženama.

Prema anketi, koja je sprovedena u Evropi i Americi, ova poza je jedna od najnapornijih, čak i najmanje udobnih, ali je i užitak koji pruža jedan od najvećih.

seks
foto: Shutterstock

Muškarac mora da bude dovoljno snažan kako bi izneo parnerku dok i sama partnerka mora izuzetno da barata svojim telom, kako bi poza imala smisla.

Profesionalci preporučuju snažnog partnera koji će najpre leći na krevet ili kauč, te staviti noge na pod. Sada se možete lako postaviti u položaj 69 – najbolje je noge staviti odmah iza njegovog potiljka. Tada sledi najnaporniji deo: ustajanje! Za to vreme se dobro držite za partnera!

Seks
foto: Shuttertock

Ipak tokom ankete, žene su se izjasnile, da sve koje ovo nisu probale do sada moraju okusiti ,,čari'' ove poze. Kako i sama nije nikako laka, kada se dođe do nje već je zadovoljstvo samo po sebi.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja