EVO KAKO SE LEPE VEŠTAČKE TREPAVICE BEZ PINCETE ZA 3 SEKUNDE: Trik se masovno deli po mrežama, žene ŠOKIRANE i oduševljene (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

kakva razlika!

EVO KAKO SE LEPE VEŠTAČKE TREPAVICE BEZ PINCETE ZA 3 SEKUNDE: Trik se masovno deli po mrežama, žene ŠOKIRANE i oduševljene (VIDEO)

Žena -

Na mreži se pojavila nova metoda, zahvaljujući kojoj tiktokeri i tiktokerke lepe lažne trepavice na jednostavan, ali i veoma neobičan način.

Zahvaljujući ovoj tehnici, pinceta nije potrebna.

podizanje trepavica, trepavice
foto: Printscreen/TikTok

Jedna od lepotica sa Tiktoka odlučila je da testira virusni način lepljenja lažnih trepavica. Bila je veoma iznenađena kada je ova bizarna metoda uspela. Za mnoge žene, nanošenje lažnih trepavica je najteži deo.

Mirta Miler iz Hrvatske, koju prati skoro 17 miliona korisnika interneta, objavila je video na kome pokušava da zalepi veštačke trepavice bez upotrebe pincete. Kako se to radi? Prvi korak je nanošenje lepka na traku lažnih trepavica - kao što se uvek radi.

@mimiermakeup Um excuse me? This eyelash hack - Ib @avonnasunshine @.hajakamara ♬ Sure Thing (sped up) - Miguel

Ono što najviše iznenađuje u vezi sa ovim trikom je to što trepavice treba postaviti ne na gornji, već na donji kapak. Onda sve što treba da uradite je da „zažmurite malo jače“ i trepavice treba da budu savršeno zalepljene.

Mnogi ljudi su se zahvalili ženi što je podelila trik. Jasno su stavili do znanja da im je to olakšalo proces šminkanja.

(Kurir.rs/NajŽena)

Bonus video:

00:57

TIKTOKER ZGROŽEN PRIZOROM NA LETOVANJU U HRVATSKOJ: Skočio je u more, a onda video nešto od čega mu se ŽELUDAC PREVRNUO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track