OLGA I IVAN DUGO NISU MOGLI DA IMAJU DETE: Dobili sina uz veštačku oplodnju, pa doživeli PRAVI ŠOK! Godinama živeli u zabludi
Olga i Ivan Aliokin, Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJE

OLGA I IVAN DUGO NISU MOGLI DA IMAJU DETE: Dobili sina uz veštačku oplodnju, pa doživeli PRAVI ŠOK! Godinama živeli u zabludi

Žena -

Olga i Ivan Aliokin iz Čelibinska u Rusiji doživeli su pravu životnu dramu nakon što su saznali da njih dvoje zapravo nisu biološki roditelji svog sina Denisa i da je došlo do zamene dece.

Naime, ovaj mladi ruski par se godinama borio za potomstvo. Nakon niza bezuspešnih pokušaja, odlučili su se za vantelesnu oplodnju na jednoj klinici. Ispostavilo se da je Olga majku njenog deteta upoznala na toj klinici na istom odeljenju.

"Kada sam otišla na vađenje biomaterijala, sprijateljila sam se sa ženom na istom odeljenju. Rekla mi je da je od nje uzeto 10 jaja isto kao i meni. Srela sam je opet prilikom samog procesa oplođivanja i nakon toga više je nisam videla", ispričala je Olga.

Olga Aliokin, Ivan Aliokin
foto: Profimedia

Ispostavilo se da mali Denis nije zapravo njihov sin, kada su lekari utvrdili da dečak ima krvnu grupu A, što je bilo nemoguće s obzirom na to da je Olga imala krvnu grupu B, a njen suprug krvnu grupu O.

Olga Aliokin, Ivan Aliokin
foto: Profimedia

To je bio momenat kada se život ovog mladog bračnog para okrenuo naglavačke.

"Bila sam u dubokom stanju šoka i panike. Plakala sam ceo dan. Rečeno nam je da nijedno od nas nije roditelj", prisećala se Olga tih teških trenutaka nakon što su saznali gorku istinu.

Olga, međutim, napominje da iako Denis nije njihovo biološko dete, ne postoji šanse da se ona i njen muž njega odreknu, čak i u slučaju da pronađu svoje biološko dete.

"Nikada se ne bih odrekla Denisa. Dojila sam ga. On je moje i Ivanovo dugo priželjkivano dete", izjavila je Olga i dodaje "Denis slobodno može da posećuje svoje biološke roditelje za praznike ako oni to žele".

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

03:49

VEŠTAČKA OPLODNJA KAO NADA MNOGIM PAROVIMA: Za 43 godine na svet je došlo preko 8 miliona beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track