EVO KAKO OTPUŠTITI ODVOD NA PRIRODAN NAČIN: Te sastojke imate u svom domu, a oni osim čišćenja uništavaju i neprijatne MIRISE
Foto: Profimedia

odlično

EVO KAKO OTPUŠTITI ODVOD NA PRIRODAN NAČIN: Te sastojke imate u svom domu, a oni osim čišćenja uništavaju i neprijatne MIRISE

Žena -

Ako osećate neprijatne mirise iz odvoda ili pak želite samo da ih pročistite bez nekog posebnog razloga, ova kombinacija odlična je za čišćenje. Ne zahteva neke skupe sastojke, a čišćenje se završava za oko 15 minuta.

Rezultati su fantastični, a vi ćete biti prezadovoljni. Probajte da očistitie sudoperu ključalom vodom, sodom bikarbonom i sirćetom. Evo šta bi trebalo da uradite, pogledajte u nastavku.

odvod, otpušavanje
foto: Profimedia

Još jedna preporuka, neprijatni mirisi dolaze od hrane, zato se trudite da ne završe u odvodu jer može doći do velikog zapušenja što će biti teško rešiti, ali uz ovu moćnu kombinaciju sve je moguće.

Napunite kuvalo vodom i pustite da proključa. Sipajte vrelu vodu u odvod. Posle sipajte oko 130 grama sode bikarbone. Nakon toga odmah ćete videte kako se dešava reakcija. Tako ostavite pet do deset minuta i ne dodajte ništa. Nakon što je soda bikarbona stajala, dodajte 230 mililitara sirćeta. Odmah će se desiti reakcija koju ćete čuti. Ostavite da stoji sirće oko dva minuta.

jabukovo sirće, sirće
foto: Shutterstock

Ponovo vodu sipajte u kuvalo i ostavite da proključa, slobodno napunite kuvalo do kraja. Ključalu vodu ponovo sipajte u odvod. Ako je odvod jako zapušen, ovo je odličan način da ga otpušite bez mnoge muke, a i hemije. Čak i da nije otpušen, ovo je odlično za preventivno čišćenje jer tako nećete imati problema.

Bonus video:

02:31

DIMNJAČAR STEVA NE NAPLAĆUJE ČIŠĆENJE! Meštani Bašaida zovu ga samo da im donese sreću, A NJEGOVA PRIČA KRIJE BROJNE TAJNE SELA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track