MEDICINSKA SESTRA POKAZALA POSLEDICE BOTOKSA: Ubrizgavala ga 20 godina, a kad je prestala, desila se NEOČEKIVANA promena (VIDEO)
Foto: TikTok/nursebblay

SVE SNIMILA

MEDICINSKA SESTRA POKAZALA POSLEDICE BOTOKSA: Ubrizgavala ga 20 godina, a kad je prestala, desila se NEOČEKIVANA promena (VIDEO)

Žena -

Brenda Blej, medicinska sestra iz Kalifornije, na TikToku je objavila video i objasnila šta se desilo njenom licu kada je prestala da koristi botoks. Ovaj popularni estetski tretman koristila je 20 godina.

Video koji je objavila započela je pitanjem - da li ste razmišljali o tome kako izgleda lice osobe koja je prestala da koristi botoks posle 20 godina?

"Prestala sam da ga koristim u oktobru, tako da je prilično nestao, ali primećujete da nemam pokrete mišića – jer ih nisam koristila toliko dugo. Sada u suštini obnavljam svoje mišiće", rekla je Brenda i dodala da joj se vraća osećaj mimike na licu, ali i da je sa "popuštanjem botoksa" došlo do vraćanja bora.

Brenda je tokom 20 godina upotrebe botoksa pravila pauze kako bi mišići na licu bili pokretiljivi.

Poznato je da invazivna i prečesta upotreba botoksa dovodi do atrofije mišiće jer tokom delovanja tretmana nisu aktivni.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track