SAZNALA SAM DA IMAM ĆERKU OD 20 GODINA, A NISAM NI ZNALA DA SE RODILA: Dobila blizance, a onda otkrila šokantnu istinu (FOTO)
Foto: Instagram/our_love_multiplied

SAD SU VELIKA PORODICA

SAZNALA SAM DA IMAM ĆERKU OD 20 GODINA, A NISAM NI ZNALA DA SE RODILA: Dobila blizance, a onda otkrila šokantnu istinu (FOTO)

Žena -

Majka je susrela ćerku nakon 20 godina, za koju nije ni znala da se rodila. Bruk Martin (56), iz SAD, prošla je tretman vantelesne oplodnje sa suprugom Krisom. Nakon što su joj usađena dva embriona, zatrudnela je s blizancima Kristoferom i Metjuom - obojica sada imaju 22 godine.

Nakon uspešnog rođenja blizanaca, Bruk Martin je pre 20 godina donirala svoje preostale embrione. Sada je saznala da je "dobila" i trojke, te je progovorila o odnosu s ćerkom.

Ostalih osam oplođenih embriona, Bruk i Kris odlučili su da doniraju klinici za neplodnost. Tomas Monro (20) je kontaktirao Brukinog rođaka Toda u januaru 2021. i tada da je par otkrio da ima još dece. Bruk i Kris shvatili su da su biološki roditelji njemu i njegovom bratu i sestri, Piteru i Loren, a Bruk je to opisala kao svoj "najveći trenutak".

Par nije imao samo blizance, već i trojke koje su odgojili roditelji Trej i Beki Monro. Nažalost, Beki je preminula godinu dana pre nego što su svi uspeli da se upoznaju, što je Bruk veoma žao.

Međutim, sada je uspostavila poseban odnos s Loren, koji će je voditi kroz život.

- Loren i ja razgovaramo svake nedelje, ponekad više od drugih - otkrila je Bruk.

Imaju stvarno dobar odnos, gotovo kao mama i ćerka.

- U stvari više kao tetka, jer je njena mama umrla kad je imala 17 godina. Počela je da me pita neke "ženske stvari" i počele smo da razgovaramo o tim stvarima - kaže žena.

Bruk i Kris proveli su tačno 19 godina, devet meseci i sedam dana ne znajući za postojanje trojki. To je zbog činjenice da zakonski ne smeju da znaju šta se dogodilo s njihovim doniranim embrionima. Uprkos tome što se Bruk svaki dan pita ima li još dece, zahvalna je na prilici da ima ćerku nakon svih godina.

Voli da bude u kontaktu sa svom svojom decom, ali ima posebnu vezu s Loren, za koju misli da će trajati ceo njihov život.

- Dobila sam priliku da imam ćerku koju nikada nisam imala. Ali nikada ne želim da zauzmem mesto njene mame jer ju je njena mama odgojila i dala joj život. Mislim da će to biti doživotna veza, 20 godina od sada kada bude imala decu, ja ću biti tu - kaže Bruk.

Bruk bi ipak volela da otkrije ima li još dece. Par bi potencijalno mogao da ima još troje dece. Ali ne mogu da ih traže, jer su se odrekli svog prava da znaju šta se dogodilo s drugim zamrznutim embrionima.

- Volela bih da nađem još dece - priznala je ona, prenosi Daily Star.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:10

SVAKI PETI PAR IMA PROBLEM SA POTOMSTVOM! Krstić za Kurir TV o odluci kojom se produžava vantelesna oplodnja OVO JE VELIKA VEST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja