PRLJAVE I IZNOŠENE PATIKE PRODAJU ZA BASNOSLOVNU CIFRU! Modni gigant ponovo RAZBESNEO ceo svet: "Rugaju se beskućnicima"
Foto: Printscreen/ Balenciaga.com

POMERAJU GRANICE

PRLJAVE I IZNOŠENE PATIKE PRODAJU ZA BASNOSLOVNU CIFRU! Modni gigant ponovo RAZBESNEO ceo svet: "Rugaju se beskućnicima"

Žena -

Modna kuća Balensijaga (Balenciaga) uspela je da nadmaši sebe najnovijim modelom patika koje izgledaju iznošeno, prljavo i iscepano, a da šok bude veći, njihova cena je neverovatnih 1.150 dolara!

Ovaj model patika lansirali su nakon gomile negativnih komentara o zloupotrebi radne snage i diskriminaciji.

Balensijaga, Balenciaga, patike
foto: Printscreen/ Balenciaga.com

Balensijaga je i ranije označena kao kompanija koja se ruga siromašnima zbog prljavih patika koje prodaju, a najnovije koje su plasirali su muške 3XL iznošene patike.

Bele patike dizajnirane su "iznošenim" efektom i premazane lažnom prljavštinom, a takve su i pertle.

Imaju i dodatni par pertlica vezanih oko prstiju kako bi izgledalo kao da ih drže zajedno, ali kupcima patike nisu bile zabavne naročito posle krize troškova života.

Ovaj model obuće dolazi pet meseci nakon što se ovaj modni gigant suočio sa globalnom reakcijom nakon što su koristili decu u reklamnim kampanjama sa plišanim medvedima.

U decembru, kreativni direktor i glavni izvršni direktor kompanije bili su primorani da se javno izvine zbog reklamne kampanje koja aludirala na dečju pornografiju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:54

CRVENO BLAGO! Proizvode ga samo četiri porodice u Srbiji, a mi smo pažljivo zabeležili svaki detalj njegove pripreme! (KURUR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track