UPOZNALI SU SE U BOLNICI PRILIKOM PRESAĐIVANJA SRCA: Teška sudbina ih spojila i 8 godina kasnije su se ZAKLELI na večnu ljubav!
Foto: Printscreen/Instagram

potresno

UPOZNALI SU SE U BOLNICI PRILIKOM PRESAĐIVANJA SRCA: Teška sudbina ih spojila i 8 godina kasnije su se ZAKLELI na večnu ljubav!

Žena -

Tejlor Givens i Kolin Kobelju iz Kanade spojila je teška sudbina. Danas su jedno drugom najveća podrška i zajedno prolaze kroz sve nedaće koje im se nađu na putu.

Par se upoznao u bolnici u kojoj su oboje na isti dan transplantirali srce. Usred oporavka su se upoznali, a njihova kasnija veza završila je brakom.

Kolin je, naime, rođen sa srčanom manom, a Tejlor su srčani problemi dijagnostikovani tokom studiranja. Oboma je bila potrebna transplantacija. Srce im je naposletku presađeno istog dana u istoj bolnici, a potom su smešteni u istu sobu za oporavak. Oni su se tom prilikom bliže upoznali, a zaljubili su se, kažu, pet godina nakon operacije.

Tad su se neočekivano sreli u bolnici na pregledu, a nakon toga su ostali u kontaktu. Kolin je Tejlor jednom prilikom pozvao na večeru i tad su se prvi put družili izvan bolnice. "Bilo je sjajno početi izlaziti s nekim kome ne moraš ništa da objašnjavaš. Možeš jednostavno živeti svoj život na normalan način", ispričala je Tejlor za strane medije.

Par se na kraju venčao 2019. godine. "Oboje smo prošli jedno od najgorih iskustava koje možete proći u životu. Definitivno možemo da podnesemo sve što nam život donese", rekao je Kolin kom je prošle godine četvrti put presađeno srce.

"Vidim ga kako prolazi kroz ove transplantacije i napreduje, dajući mi novi osećaj nade i svrhe", zaključila je Givens koja je svom suprugu najveća podrška.

(Kurir.rs/Index)

Bonus video:

00:34

Nikola Rađen i Milica Ristić stigli na venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track