IMA 52 GODINE I IZLAZI SAMO SA STUDENTIMA: Tvrdi da joj mladi muškarci šalju ŠOKANTNE PORUKE, a sve je počelo zbog DEPRESIJE!
Foto: Printscreen

SADA SE BAVI JOGOM

IMA 52 GODINE I IZLAZI SAMO SA STUDENTIMA: Tvrdi da joj mladi muškarci šalju ŠOKANTNE PORUKE, a sve je počelo zbog DEPRESIJE!

Žena -

Petsi Menuti ima 52 godine i trener je transformacije i joge. Ona je na društvenim mrežama otkrila šta joj sve muškarci pišu u privatnim porukama na društvenim mrežama. Ona sama sebe na TikToku naziva ""Hellacougar".

- Moj inboks je pravi Divlji zapad - otkrila je žena koja na društvenim mrežama ima oko 263.100 pratilaca.

Dodala je i kako mnoge njene pratioce zanima "kakav život vodi u pedesetim".

Petsi je na svojoj veb-stranici objasnila kako je odgajana u strogoj katoličkoj porodici, gde su joj često govorili da je "opaka, zla, pokvarena", zbog čega je, tvrdi, razvila poremećaj ishrane, a borila se i s depresijom te suicidalnim mislima.

Na putu oporavka počela se zanimati za lični razvoj, a još kao vrlo mlada žena odlučila je da ostane sama i da ulazi iz veze u vezu, umesto jedne dugotrajne.

Na svom profilu na TikToku 52-godišnjakinja ima verne obožavatelje koji je ohrabruju i neprestano joj daju komplimente na račun izgleda.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track