PROGOVORILA O DIVLJIM ŽURKAMA U PLEJBOJ VILI: Ispričala šta je SVE videla tamo, upoznala Hefnera, a ovo će zauvek pamtiti! FOTO
Foto: Profimedia

priznala

PROGOVORILA O DIVLJIM ŽURKAMA U PLEJBOJ VILI: Ispričala šta je SVE videla tamo, upoznala Hefnera, a ovo će zauvek pamtiti! FOTO

Žena -

Argentinska preduzetnica je imala priliku da upozna i Hjua Hefnera, na čemu je neverojatno zahvalna, budući da je godinu dana kasnije umro. Marsela je rekla da će žurku pamtiti zauvek.

- Bila sam pozvana u Plejbojevu vilu, zabave su bile divlje, a piće besplatno, kaže preduzetnica Marsela Iglesias (40), koja je bila gošća razuzdanih zabava najpoznatije vile, gde je potamnjivala poznate zečice.

Argentinsko-američka preduzetnica i samoproglašena "Kraljica Holivuda", pre nego što je postala "Barbi milionerka"', vodila je sopstvenu mobilnu firmu koja se bavila potamnjivanjem.

Bila je jedna od prvih u Los Anđelesu koja je nudila takvu uslugu i tako je završila ispred čeličnih vrata vile.

Marsela Iglesias
foto: Printscreen/Instagram

- Jedan od mojih prijatelja bio je model i imao je agenciju za modele. Rekao mi je da njegove prijateljice trebaju malo spreja za sunčanje, da dođem i uradim to za njih, a kada završim mogu i ostati na zabavi koju oni organizuju - kaže Marsela.

Bilo joj je super.

- Nikad nisam mislila da ću ući u Plejboj vilu. Bila je stvarno jako kul atmosfera i svi su plesali. Imala sam priliku da upoznam i Hjua Hefnera, zapravo sam se slikala s njim i devojkama - ispričala je.

Marsela je rekla da je neverovatno zahvalna što je mogla da se fotografiše sa njima, budući da je godinu dana kasnije Hju umro.

Marsela je rekla da će žurku pamtiti zauvek.

- Nisam ušla u kuću da vidim šta rade u spavaćim sobama jer je zabava bila napolju u vrtu. Bio je Di Džej i hrana je bila neverovatna, imali su najbolji ketering. Imali su hrane i alkohola i pića, šta god želite. Sve je bilo besplatno, bilo je ludo - rekla je.

Marsela je oduvek bila marljiva i radila je tri posla kako bi mogla da prehranjuje svoju porodicu.

Znala je da je predodređena za nešto veće i počela je da radi na tome da bude žena koja je danas sama postala to što jeste. Marcela je sada osnivačica i izvršna direktorica firme za upravljanje talentima i životni stil, dok se istovremeno bavi i ulaganjem u nekretnine, donosi Daily Star.

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track