DANIJELA SE UDALA ZA POTPUNOG STRANCA ZBOG TIK TOK IZAZOVA: Šokiraćete se kad čujete GDE su živeli! Bilo je prilično DIVLJE
Foto: Printscreen

oduvek je želela da se uda na neoBIČAN NAČIN

DANIJELA SE UDALA ZA POTPUNOG STRANCA ZBOG TIK TOK IZAZOVA: Šokiraćete se kad čujete GDE su živeli! Bilo je prilično DIVLJE

Žena -

Danijela Gros (26) oduvek je znala da želi da se uda na neobičan način, pa je, kada je videla zgodnog muškarca kako traži žensku ruku na TikToku, iskoristila priliku i rekla sudbonosno da.

Kreatorka sadržaja se počela dopisivati i razgovarati sa Gunarom Majklsom (26) nakon što je videla njegove snimke, a on ju je iznenadio dolaskom u njen rodni grad, američki Pitsburg, kako bi je zaprosio manje od nedelju dana kasnije.

“Uvek sam imao ideju u glavi da, kako god da ću se oženiti, to će biti nešto šašavo - poput Vegasa”, rekao je Gros, prenosi NY Post. "Kada sam videla Gunarov video, pomislila sam: 'Ovo je blesav način'", prisetila se očarana žena. “Morala sam iskoristiti priliku.” Dve nedelje kasnije, par je otputovao u Las Vegas kako bi se venčao na Dan zaljubjenih 2021. godine.

Uprkos činjenici da su se planirali razvesti nedelju dana nakon venčanja - misleći da će postati samo prijatelji - kako je njihovo zajedničko vreme raslo, očito je rasla i njihova ljubav jedno prema drugom.

"Mislili smo da nastavimo razgovarati kao prijatelji, a onda je to postalo nešto više", rekla je, dodajući da ih je njihovo brzo venčanje nateralo da shvate kako ponekad ljubav nije onakva kako očekujete da izgleda.

“Gunar i ja nikad ne bismo prišli jedno drugome u baru ili klubu”, priznala je. "To nam je otvorilo oči prema drugim ljudima."

Majkls je bio jednako iznenađen što se njegova ideja o venčanju na TikToku pretvorila u doživotnu vezu, priznajući da mu je ideja o venčanju sa strancem pala na pamet tokom pandemije u januaru 2021. "Tražio sam način da stvorim sadržaj i upoznam ljude", objasnio je. “Došao sam na ideju da se oženim potpunom neznankom. Bilo je prilično divlje."

Iako u to vreme "nije ozbiljno" tražio životnu partnerku - dodajući da je "više bilo potrebno imati životno iskustvo" - bio je šokiran količinom obožavatelja koji su mu odgovorili. “Toliko ljudi je to želelo učiniti”, rekao je.

Majkls je zamolio svoje buduće mlade da naprave video za njega o tome zašto bi oni bili dobar par, odabravši Danijelin isečak među navodno hiljadama unosa i priznavši da je njen "teško propustiti". Nakon dva razgovora i FaceTiminga, Majkls je iznenadio Gros kleknuvši na jedno koleno - šokiravši pocrvenelu mladu.

"Kad je rekao da je na putu, pomislila sam: 'Ovo se stvarno događa'", priseća se Gros. “Kupovala sam s prijateljicama i onda su me odjednom zaprosili".

Govoreći o šoku, njihove porodice i prijatelji u početku su bili skeptični prema njihovom susretu preko TikToka. “Mama mi je rekla: ‘Šta ako te otme?'”, prisetila se.

Međutim, par misli da je situacija niskog pritiska - jer su oboje pretpostavljali da će se razvesti - pomogla njihovoj vezi da procveta. Dvojac je odlučio naglavačke zaroniti u brak, provodeći poslednje dve godine putujući po Sjedinjenim Državama u preuređenom ambulantnom vozilu.

"Bilo je to maleno mesto", priznao je Gros. "Nismo se poznavali - bilo je intenzivno."

Prisiljeni na suživot koji im je ipak dobro pošao za rukom, "naterao" je mladence da se osećaju ugodno jedno s drugim. "Nije se moglo ništa učiniti nego razgovarati", istaknuo je Majkls. "Imamo iste temeljne vrednosti", dodao je Gros. "Iako su naše osobine različite - duboko u sebi smo isti."

Zaljubljeni par uzeo je pauzu od putovanja i preselio se u Pitsburg u februaru 2023., a svoju neobičnu ljubavnu priču sada objavljuje na društvenim mrežama, uveravajući pratioce da još uvek cene spontanost.

"Moji prijatelji ne mogu verovati da smo još uvek zajedno", rekla je Gros. “To je nešto što bih drugima predložila da učine”, nastavila je. "Ako ste otvorenog uma, to je stvarno zanimljiv koncept."

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:50

ANA S TIK TOKA ZA KURIR: Ja sam sasvim normalna osoba koja voli ono što radi! Pevam da skrenem misli sa kovida!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track