NIJE IM JASNO KAKO JE TAKVA LEPOTICA ZAVRŠILA SA NJIM U BRAKU: Par je ovako ODBRUSIO zlim jezicima, a evo šta ih sve vreme DRŽI
Foto: Youtube/Squirmy and Grubs

postaće roditelji

NIJE IM JASNO KAKO JE TAKVA LEPOTICA ZAVRŠILA SA NJIM U BRAKU: Par je ovako ODBRUSIO zlim jezicima, a evo šta ih sve vreme DRŽI

Žena -

Ljubavni par Šejn Burko i Hana Ajvard ruše barijere i razbijaju zablude o vezama i invaliditetu. Njihov Jutjub kanal "Squirmy and Grubs" nudi uvid u njihov svakodnevni život, hobije, pa čak i njihov put začeća. Često se susreću s pitanjima o svojoj vezi, ali njihova ljubav samo jača, a nedavno su izjavili da planiraju dete u skoroj budućnosti.

Šejn kaže da su tokom veze naučili koliko je važna komunikacija, poverenje i međusobno poštovanje. Par se nada da će nastaviti da širi radost i ljubav prema svima koji gledaju njihov kanal.

Kako su se upoznali i zavoleli Šejn i Hana?

Ljubavna priča Šejna i Hane je osvojila srca mnogih na Jutjubu. Međutim, par se takođe suočio s brojnim komentarima okrutnih internetskih trolova. Šejn je rođen sa spinalnom mišićnom atrofijom, zbog koje koristi invalidska kolica od svoje druge godine. Uprkos tome, nikada nije dopustio da ga njegov invaliditet definiše i postao je zagovornik svesti o invaliditetu.

Hana i Šejn upoznali su se na internetu i brzo se zaljubili. Čak su se i venčali u oktobru 2020, ali kažu da puno ljudi ne razume njihov odnos. Uprkos tome, Hana i Šejn nastavili su da dele svoju ljubavnu priču i podižu svijest o izazovima i radostima svoje veze. Nadaju se da će nadahnuti druge da više prihvaćaju i razumiju različitosti te da vide dalje od invaliditeta.

Popularni par je nedavno progovorio o svom putu ka roditeljstvu putem veštačke oplodnje.

Izazovi sa kojima se suočavaju Šejn i Hana

Budući da Šejn koristi invalidska kolica, par je znao da će se suočiti s jedinstvenim izazovima kada je u pitanju osnivanje porodice. Nakon što su istražili svoje mogućnosti, odlučili su da nastave sa veštačkom oplodnjom nakon što su "dve godine opušteno isprobavali staromodni put".

Što se tiče Šejna, upotrebio je duhovitu komparaciju kako bi opisao kako se oseća u vezi s tim procesom, rekavši da se osečao kao da je na velikom ispitu.

"Nisi se uopšte pripremio, a sutra je i znaš da nema šanse da ćeš moći proučiti sve što moraš u ovoj jednoj noći da bi se osećao stvarno samouvereno”, rekao je.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:49

VEŠTAČKA OPLODNJA KAO NADA MNOGIM PAROVIMA: Za 43 godine na svet je došlo preko 8 miliona beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track