NAPRAVIO JE DETE MENI I MOJOJ MAMI U RAZMAKU OD NEKOLIKO DANA: Žena potpuno slomljena nakon što je saznala za STRAŠNU PREVARU
Foto: Profimedia

22 godine ju je lagao

NAPRAVIO JE DETE MENI I MOJOJ MAMI U RAZMAKU OD NEKOLIKO DANA: Žena potpuno slomljena nakon što je saznala za STRAŠNU PREVARU

Žena -

Žena je bila šokirana kada je otkrila da je njen suprug, sa kojim ima troje dece, bio u vezi sa njenom majkom čak 22 godine. DNK test je otkrio da je on čak i otac njene braće blizanaca, ili, bolje rečeno, polubraće. Rekla je da je uništio njeno poverenje u sve muškarce i potpuno uništio njenu porodicu.

- Sa suprugom (39) sam od naše 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Ubrzo smo se preselili na ranč mog pokojnog dede, koji je odmah pored kuće mojih roditelja. Sve je bilo savršeno. Naš brak je bio veoma dobar. Kupovali smo jedno drugom poklone i često izlazili zajedno - rekla je ona na Redditu.

prevara
foto: Profimedia

Međutim, ceo njen svet se srušio kada je videla muža i majku zajedno u krevetu.

- Ušao sam u našu spavaću sobu i zatekala ih zajedno u krevetu. Mama je počela da vrišti da izađem, što me je još više potreslo - ispričala je i dodala:

- Nažalost, i moja najstarija ćerka je bila kod kuće u svojoj spavaćoj sobi i videla je svoju baku kako trči napolje gola. Bila je skrhana. Otišla je kod moje sestre. Zamolila sam muža da mi kaže istinu. Priznao mi je da ga je mama zavela kada smo imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Kada sam shvatila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da budu od mog muža, bila sam još više šokirana - dodala je ona. Sve je ispričala ocu.

- Naterala sam muža da prizna, a tata je bio slomljen kada je saznao, on i moja mama su takođe bili srednjoškolci. Izbacio ju je iz kuće i zahtevao DNK test za moju braću blizance i najmlađeg brata. Blizanci su biološka deca mog muža. Izbacila sam ga iz kuće - otkrila je ona. Ona i njen otac sada pokušavaju da prodaju svoju kuću kako bi zajedno kupili veću imovinu negde drugde. Dodala je i kako je shvatila da je njen suprug napravio dete njoj i njenoj majci u razmaku od samo nekoliko dana.

tuga, devojčica, tinejdžerka
foto: Profimedia

- Izuzetno sam ogorčena i ljuta na svoju majku - rekla je ona.

- Moja braća blizanci, jedna moja sestra i cela porodica mog bivšeg nisu u kontaktu sa mnom i mojom decom. Od januara idem na terapije, a na individualne terapije idu i moje dvoje starije dece - dodala je ona, a prenosi Miror.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja