BILA SAM TOLIKO RUŽNA DA SAM REŠILA DA KUPIM LEPOTU: Otišla na toliko plastičnih operacija da sad ni sama sebe ne može da prepozna
Foto: Printscreen

evo kako danas izgleda

BILA SAM TOLIKO RUŽNA DA SAM REŠILA DA KUPIM LEPOTU: Otišla na toliko plastičnih operacija da sad ni sama sebe ne može da prepozna

Žena -

Zvezda društvenih medija Mia Dio potrošila je 28.748 evra na plastične operacije, a počela je sa samo 16 godina. Iako kaže da se ne prepoznaje i da joj se veći deo lica ne pomera, zvezda društvenih medija, ona je zadovoljna svojim novim izgledom.

- Prvo što sam sebi uradila je to što sam zapravo počela sa svim kada sam bila jako mlada, i koristila sam lažnu ličnu kartu kada sam imala samo 16 godina da bi mi uradili filer za usnama, priznaje ona.

Mia Dio
foto: Instagram/miiadio

Dodaje i da se nakon prvog filera vraćala po još. Dakle, još je tad postala zavisna od filera za usne.

- Odlučila sam se za najjeftiniji filer u tom trenutku pa ni ne znam šta sam tačno stavljala u usne, kaže Mia.

Mia Dio
foto: Instagram/miiadio

Nakon srednje škole Mia je potrošila 4.600 evra na sređivanje nosa.

- Konačno sam imala dovoljno novca da sredim nos pa sam odmah nakon mature uplatila i otišla na rinoplastiku. Sredila sam samo vrh nosa, i rezultat je bio toliko sličan mom prirodnom nosu, samo je postao malo više prćast, što mi je zapravo samo podiglo lice, objašnjava.

Mia Dio
foto: Instagram/miiadio

Mia je zatim počela da eksperimentiše s botoksom kako bi sprečila pojavu bora.

Takođe sam počela da eksperimentišem s botoks zahvatima. Iako je bilo jako zabavno eksperimentisati s ovim, rezultati nisu dugotrajni kaže Mia te priznaje kako uprkos kratkotrajnim rezultatima, ona i dalje koristi tretmane za važne događaje.

Nakon ovoga Mia je otputovala i u Tursku kako bi sredila zube, piše The Sun.

- Poslala sam poruku stomatološkoj klinici u Bodrumu u Turskoj, uradila sam 20 keramičkih navlaka, dodaje Mia koja je od tada imala više botoks tretmana, filere u jagodicama, a sve to doteruje svakih nekoliko meseci.

Influenserka je takođe operisala i grudi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track