PROBUDILA SAM SE GOLA U KREVETU SA BRATOM SVOG VERENIKA: Mlada u OČAJU nakon pijane noći! Sećam se da sam izvodila STRIPTIZ
Foto: Profimedia

za sve je kriv alkohol

PROBUDILA SAM SE GOLA U KREVETU SA BRATOM SVOG VERENIKA: Mlada u OČAJU nakon pijane noći! Sećam se da sam izvodila STRIPTIZ

Žena -

Mnogi parovi su željni novih uzbuđenja pa neke stvari rade namerno, dok ostali rade nesvesno. Tako je jedna mlada bila van sebe kad je shvatila šta je uradila.

"Ostala sam izbezumljena nakon što sam se seksala s bratom svog verenika. Shvatila sam šta se dogodilo nakon što sam se probudila gola u njegovom krevetu. Moj verenik i ja trebali bismo se da venčamo ovog leta, ali sad mi je muka od svega", napisala je savetnici za muško-ženske odnose.

mlada, venčanje, svadba, venčanica
foto: Profimedia

Savetnici je ispričala svoju priču: "Njegov brat živi u Madridu i prošlog meseca kad sam trebala da dođem u posetu zbog posla, predložio mi je da dođem dan ranije kako bi me mogao provesti po gradu. Ja imam 26 godina, moj verenik 28, a njegov brat 31 godinu. U početku mi je bilo malo neprijatno jer ga jedva poznajem, ali moj verenik me ohrabrio rekavši da bi bilo dobro da bolje upoznam porodicu pre našeg venčanja pa sam pristala da ga posetim ranije. Njegov brat radi kao profesor engleskog u Španiji i poznavao je sva najbolja mesta."

veza, par, muško-žensko prijateljstvo, sastanak, dejt
foto: Profimedia

"Proveli smo sjajan dan i uveče smo se našli s njegovim prijateljima. Mislim da sam bila previše uzbuđena zbog boravka u inostranstvu i bila sam prilično pripita. Sećam se da sam malo koketirala. Što sam bila pijanija, postajala sam sve sigurnija. Njegov brat mi je stalno davao komplimente i govorio kako sam prekrasna i da ću poboljšati porodične gene", dodala je.

žena, Alkohol, Pije, Pijana
foto: Shutterstock

Zatim je ispričala šta je usledilo: "Kad smo završili u klubu, sve mi se činilo mutno. Zadnje čega se mogu setiti je ulazak u taksi s njim. Zatim sam došla u njegov krevet - gola. Spavao je na kauču u dnevnoj sobi. Kad se probudio, htela sam da saznam šta se dogodilo, a on mi se nasmejao i rekao, 'Zar se ne sećaš?! Recimo samo da je moj brat sretan čovek."

par, veza, brak, krevet, svađa
foto: Profimedia

"Stalno mi je u sećanju da sam radila striptiz za njega. Rekao mi je da nikada ne bi spavao s bratovjevom budućom ženom, ali činjenica da ga zapravo ne poznajem i jedva se nečega mogu setiti, mota mi se po glavi. Trebam li reći svom vereniku?", pitala je savetnicu.

Pijana

Savetnica joj je odgovorila: "Ako se napijete toliko da se ničega ne možete setiti, to dovodi vas, a samim time i vašu vezu, u ozbiljnu opasnost. Molimo vas da naučite nešto iz ovoga i sledeći put kada shvatite da ste previše popili, prestanite kako biste mogli doneti moralne odluke. Nemogućnost sećanja celog scenarija znači da ne znate jeste li vodili ljubav ili koristili zaštitu. Ovaj čovek kaže da ne bi izdao brata, a vi nemate nikakav dokaz da ste spavali s njim, ali griža savesti vam se i dalje vrti po glavi."

"Ako ste i dalje zabrinuti, bilo bi dobro da posetite doktora i zatražite testiranje na polne bolesti kao i test na trudnoću. Ipak, reći svom budućem suprugu šta se dogodilo, izludelo bi ga, a ništa ne bi rešilo. Naučite nešto iz ovoga, ostanite trezni, verni i sigurni", savetovala joj je, piše The Sun.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:35

SKANDAL NA SVADBI Mlada i kuma se očerupale zbog mladoženje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track