NAJPOPULARNIJA SRPSKA STJUARDESA OSTVARILA SVOJ NAJVEĆI SAN: Pokazala GDE živi, a mesto je ZGROZILO ljude! Ni dan ne bih izdržala
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/TikTok

NAJPOPULARNIJA SRPSKA STJUARDESA OSTVARILA SVOJ NAJVEĆI SAN: Pokazala GDE živi, a mesto je ZGROZILO ljude! Ni dan ne bih izdržala

Žena -

Kristina Grabež, postala je najpoznatija srpska stjuardesa koja je stekla veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Kristina je naime, stekla ogromnu popularnost otkako je počela redovno da objavljuje animljiv sadržaj koji otkriva istinu o poslu.

Kristina Grabež, stjuardesa
foto: Printscreen/Instagram

Danas se bavi različitim temama. Nedavno je podelila iskustvo koje je imala kad je kupila najskuplju kartu za bioskop na svetu, a sada se pohvalila da je ispunila svoj najveći san - život u kamperu.

"Konačno sam ispunila svoj san i preselila se u kamper, tako da, hajde da vam pokažem gde sad živim", pozvala je pratioce i nastavila: "Ono što mi je bilo jako važno, jeste da ima visok plafon, jer sam ja jako visoka i super je što mogu da se ispravim. U zadnjem delu kombija je spavaća soba sa velikim krevetom, a kad se parkiram u prirodi, imam divan pogled kroz prozor", počela je Kristina. Kupatilo nije problem, jer kako bivša stjuardesa kaže, kamper ima ugrađeni tuš i toalet.

@tinagrabez ovaj lifestyle kao GOALS zauvek?? #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan @campingcenterbelgrade ♬ She Share Story (for Vlog)

"Napred ima još prostora za spavanje i za vreme kada mi dođu gosti, da i oni imaju gde da spavaju. U kuhinji imam i sudoperu, šporet i veliki frižider. Ono što je značajna novina u odnosu na moj prethodni kamper, jeste to što ovaj ima ugrađeni tuš i toalet. Takođe ima i ogroman prtljažnik, tako da cela porodica može da se spakuje", rekla je Tina koja je nedavno već probala život u kamperu, u kom je provela 30 dana.

Kristina Grabež
foto: Printscreen/Facebook

"Moja klaustrofobija", "Zanimljivo", "Kul je", "Kuća iz snova", "Ispunila životni san da se preseli u kola", "Lepo, ali skupo", "Moje poštovanje", "Užas, ne bih ni dan provela tu", glasili su komentari podeljenih mišljena. Inače, cena ovakvih kampera kreće se od 65.000 do preko 70.000 evra.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:10

BILA STJUARDESA, UZELA MIKROFON I ODMAH PRIVUKLA PAŽNJU NA ESTRADI: Tamara napravila promenu, sada je FATALNA PLAVUŠA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track