EVO U ŠTA MI SE ŽIVOT PRETVORIO: Imam prirodno OGROMNE GRUDI, a muškarci i žene ne prestaju da me MALTRETIRAJU zbog toga (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

URNIŠU JE

EVO U ŠTA MI SE ŽIVOT PRETVORIO: Imam prirodno OGROMNE GRUDI, a muškarci i žene ne prestaju da me MALTRETIRAJU zbog toga (VIDEO)

Žena -

Tiktokerka po imenu Alisa Lil muku muči s ružnim komentarima na popularnoj društvenoj mreži i to zbog svog velikog poprsja. Ona neprestano dobija neželjene komplimente, nepristojne komentare i doskočice na račun svojih velikih grudi.

Alisa, za koju se veruje da je iz SAD, otvorila je TikTok i na njemu je odlučila da podeli s kakvim se sve neprijatnim komentarima susreće.

Jedan od snimaka počinje tako što Alisa pozira u ružičastoj majici na bretele uz opis: "Evo u šta mi se život pretvorio. Ja: imam prirodno velike grudi."

Zatim je navela samo deo komentara koje dobija od muškaraca i žena. Počela je sa ženama koje joj često govore: "Ajme, jadnice, sigurno te bole leđa". Takođe je napomenula da žene koje nisu toliko "obdarene" kao ona često znaju da komentarišu: "Daj meni malo". Dodala je i da često mora da se nosi s gnusnim komentarima muškaraca, poput: "Dobre s*se, mamice".

Međutim, čak ni ovo njeno javno prozivanje nije baš urodilo plodom, pa su i na ovaj video počeli da se nižu komentari, poput: "Hoćeš li da ti izmasiram leđa", "Ja sam jedan od tih muškaraca", "Šta si drugo očekivala", "Grudi su ti savršene, budi ponosna na njih".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

ŠTA STOJI IZA REKLAMA O KREMAMA KOJE POVEĆAVAJU GRUDI? Dr Stojanović otkrio pozadinu: Tu je samo profit, A OVAKO PECAJU LJUDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track