KADA NJENA ŠTIKLA KROČI NA GRADILIŠTE, RADNICI ZANEME: Evo zašto su svi OPČINJENI ovom zanosnom crnkom! (VIDEO)
Foto: TIKTOK/@DUDACAVALCAANNTE

SVAKI RADNIK ZNA KO JE ONA

KADA NJENA ŠTIKLA KROČI NA GRADILIŠTE, RADNICI ZANEME: Evo zašto su svi OPČINJENI ovom zanosnom crnkom! (VIDEO)

Žena -

Milioni su zapazili ženu koja obilazi gradilišta, a sve zbog modnih kombinacija u kojima se pojavljuje.

Svaki radnik na gradilištu zna ko je ona. Privlači veliku pažnju, a sve zbog modnih kombinacija u kojima se pojavljuje. Kada dođe u obilazak objekta koji je u izgradnji, svi ostanu bez teksta. Trudi se da uvek bude sređena od glave do pete, a najviše voli da nosi uske haljine koje naglašavaju sve njene obline. Ipak, ništa bez visokih potpetica koje su njen zaštitni znak.

@dudacavalcaannte

Sobre processos ? THIS IS DUDA

♬ som original - Duda Cavalcante

Kada su snimci njenog obilaska gradilišta preplavili društvene mreže, mnogi su se pitali ko je zanosna crnka. Reč je o arhitekti iz Brazila, Dudi Kavalkente, koja je stekla veliku popularnost. Na Instagram profilu stavlja akcenat na svoj posao, pa tako se mogu videti brojni snimci u kojima komunicira sa radnicima. I ako je suditi po njima, obožavaju kad se Duda pojavi.

Snimci broje milionske preglede, a korisnici je izuzetno hvale. "Možemo da izgledamo elegantno i bez da rizikujemo zdravlje. Na gradilištu u svakom trenutku može nešto da vam padne na stopalo", upozorio je jedan od korisnika TikTok-a zanosnu Kavalkente, a potom se nadovezala jedna devojka: "Elegantni ste i jako lepi. Ipak, sigurnost bi trebalo da vam bude na prvom mestu. Trebalo bi da nosite zatvorene cipele za svaki slučaj", poručila joj je.

Mnoge pratioce zaokupirala je njena lepota. "Kako je elegantna žena"; "Neverojatno ste lepa devojka, a vaše snimci su prava inspiracija", "Tako treba da se izgleda, bravo", "Mnogi imaju predrasude, ova žena je majstor svog posla", "Prirodna lepota je uvek najlepša", pisali su ljudi.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:00

RADNICI NE GOVORE SRPSKI: Urušilo se još jedno gradilište na Vračaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track