"SKLONITE MI JE S OČIJU" Tanjina potresna ispovest zbog koje mnoge žene PLAČU: Ovako su mama i baka reagovale kad se rodila
Foto: Printscreen Tiktok

NISU JOJ SE OBRADOVALE

"SKLONITE MI JE S OČIJU" Tanjina potresna ispovest zbog koje mnoge žene PLAČU: Ovako su mama i baka reagovale kad se rodila

Žena -

Tatjana Jović, tiktokerka iz Bijeljine, pokrenula je razgovor sa svojim pratiocima o velikom problemu sa kojim se sreće mnogo žena. Ona je ispričala kako su reagovale njena majka i njena baka kada su saznale da je ona devojčica.

Tanja je ovu temu pokrenula tako što je podelila svoje iskustvo, te ispričala kako su njena mama i baka reagovale kad su saznale da je i ona devojčica, jer je njena mama pre nje takođe rodila žensko dete.

@tatjanajovic1 Replying to @мала хелена 10 minuta je malo za ovu temu#drugoženskodijete ♬ original sound - Tatjana Jovic

- Sklonite mi je s očiju - bile su reči njene majke kada su joj prvi put doneli Tatjanu da je vidi, tvrdi ona.

Kako je dalje ispričala, ona se nakon toga gorko pokajala, ali činjenica da je bila duboko razočarana saznanjem da je ponovo rodila ćerku ostaje.

Tanja je oprostila i majci i baki, ali kako je ispričala, baka sebi samoj nikada nije to što je bila tako nemilosrdna kada je čula da je dobila drugu unuku.

- Kada joj je moj tata usred noći javio da se mama porodila i da je rodila ćerku, baka je samo spustila slušalicu. Kada je deda pitao šta se desilo i ona mu objasnila, on je hteo da pozove rodibinu i komšije na slavlje, baka je rekla "ma šta imam da slavim, žensko je" - i legla je da spava.

Samo nakon mesec dana od Tatjaninog rođenja, umro joj je deda, a ona je dobila tešku upalu pluća. Njena baka je to pripisala "jezivim rečima" koje je izgovorila na dan njenog rođenja i kako je ispričala, htela je samoj sebi jezik da iščupa.

U ovoj Tatjaninoj priči su se prepoznale mnoge žene iz celog regiona, pa su osim komentara i čuđenja zašto su joj sve ovo mama i baka ispričale, delile i svoja iskustva.

- Ista priča, samo se moja mama obradovala, tata ne.

- Ali zašto su ti to uopšte pričali, bolje da nisi ni znala njihove nenormalne reakcije.

- Kao drugo žensko dete prvo ću ti reći da sam prvi polovinu videa preplakala jer je kod mene bila ista situacija.

- Izgleda da naše generacije nose iste traume - zaključila je jedna njena pratiteljka.

(Kurirr.s)

Bonus video:

00:50

SAVIĆIMA VRAĆENA ĆERKICA: Pogledajte kako je izgledao prvi susret usvojene devojčice (3) i roditelja (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track