BUDITE SE UMORNI? Prestanite da hrčete BEZ odlaska na operaciju - evo kako!
Foto: Promo

BUDITE SE UMORNI? Prestanite da hrčete BEZ odlaska na operaciju - evo kako!

Žena -

Sanjate o mirnom snu i jutrima kada se budite odmorni i naspavani? Imamo savršeno rešenje za vas - nosni prsten protiv hrkanja! Ovaj inovativni proizvod je dizajniran da smanji/spreči hrkanje, omogućuje vam da se probudite sveži i puni energije. Pogledajte ga OVDE.

Evo zašto naš nosni prsten zaslužuje da bude deo vašeg sna:

Kako zapravo ublažava hrkanje?

Nosni prsten vrši blagi pritisak na određene tačke u nosu kako bi se poboljšao protok vazduha i smanjilo hrkanje.

Diskretan je i udoban: Zahvaljujući svom dizajnu, nosni prsten je gotovo neprimetan. Izrađen je od kvalitetnog silikona koji je siguran i udoban za korišćenje tokom cele noći. Nema više nelagodnosti uzrokovane klasičnim nosnim trakama ili štitnicima za usta.

Prsten dolazi u univerzalnoj veličini koja će odgovarati svima.

Poboljšava kvalitet sna: Nesanica izazvana hrkanjem može biti veoma frustrirajuća. Nosni prsten omogućava vam da spavate mirnije, bez prekida. To će vam omogućiti da se probudite sveži, odmorni i poboljšaće vašu produktivnost tokom dana.

Gde može da se poruči? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Ova “štipaljka” za nos je izdržljiva i trajna. Njena efikasnost se neće smanjivati tokom vremena, a u sebi ima i 2 magnetića.

Ne dozvolite da hrkanje ometa vaš san i vaš život. Jer ovo je rešenje koje vam može doneti olakšanje kakvo priželjkujete i mirne noći. Poručite ga danas i uživajte u kvalitetnijem snu i opuštenijim noćima.

Započnite svoje putovanje ka mirnom snu - nabavite nosni prsten protiv hrkanja odmah, bilo za sebe, bilo za osobu koja svake noći hrče pored vas! Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track