ŽENA JE SKUPLJALA SVOJE DLAKE IZ ODVODA 23 GODINE! Ima neobičan hobi: Kada vidite šta je od nje napravila SMUČIĆE VAM SE ŽIVOT!
Foto: printscreen/TikTok

Da li je moguće?

ŽENA JE SKUPLJALA SVOJE DLAKE IZ ODVODA 23 GODINE! Ima neobičan hobi: Kada vidite šta je od nje napravila SMUČIĆE VAM SE ŽIVOT!

Žena -

Hobi ove 43-godišnjakinje je šokantan - ona pola života sakuplja svoju otpalu kosu. I to ne sa poda ili sa četke, jer cela njena kolekcija se sastoji od dlaka izvučene iz odvoda za tuš kabinu, a evo i zašto.

Ova neobična ideja potekla je od 43-godišnje Divine Burnel iz Australije, koja svoju kosu skuplja već 23 godine. Kako je počelo? Jednom, dok je izvlačila kosu iz odvoda, žena je pomislila da će je sakupiti i sačuvati. To je radila jednom, dvaput, tri puta, sve dok nije imala priličnu kolekciju kose, a Divina je toliko uživala da joj je ta navika ostala do danas.

@monicapuddy She used to show my school friends when they came over for sleepovers, its her pride and joy ???? #filipino #mum #hairball ♬ original sound - Monica Puddy

Ali uzgred, to nije samo šaka kose pohranjena u nekoj vreći. Divina Burnell se pobrinula da njena kolekcija izgleda dostojanstveno i formirala je veliku, dlakavu loptu iz svoje kolekcije, koja liči na ogromnu glavu.

Pogled na ogromnu kuglu kose je čudan i divan u isto vreme. Ovaj rad je na internetu pohvalila ćerka te žene, 23-godišnja Monika. U tiktok videu vidimo njenu mamu kako ponosno pokazuje svoju dlakavu loptu i šali se da bi bilo teško izabrati između nje i njenog muža.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:44

DŽABA TI LEPA KOSA KAD RAĐAŠ DEFEKTE! Majka dece sa Daunovim sindromom progovorila o strašnim uvredama na njihov i svoj račun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track