VODIM LJUBAV PO TRI SATA NEKOLIKO PUTA NEDELJNO: Evo kako to utiče na MOJE TELO! Jedna stvar mi se EKSPRESNO dešava (FOTO)
Foto: Instagram/sumpanivip

NAŠLA NAČIN

VODIM LJUBAV PO TRI SATA NEKOLIKO PUTA NEDELJNO: Evo kako to utiče na MOJE TELO! Jedna stvar mi se EKSPRESNO dešava (FOTO)

Žena -

Influenserka i model Larisa Sumpani (24) podelila je informacije o neobičnoj "seksualnoj dijeti", koju praktikuje nekoliko puta nedeljno po tri sata, kako bi imala telo iz snova. Kaže da ima imenik koji je prepun kontakata muškaraca koji joj pomažu da sagori kalorije.

Lepotica se inače takmiči na Miss BumBum (izboru za najlepšu zadnjicu), a veruje da joj seksualni režim koji praktikuje pomaže i oko toga da zadrži samopouzdanje, donosi Daily Star.

Ova 24-godišnjakinja može se pohvaliti s 241.000 pratilaca na Instagramu, gde vrlo rado deli tajne svog uspeha i lepote.

- Kako puno putujem, imam fiksni kontakt muškarca u svakoj državi. Muškarcima je to super, kažu da mi je to najbolja dijeta koje sam se ikad držala. Svi žele da me podrže - rekla je.

A kao posledica toga, moj svakodnevni radni učinak takođe se puno poboljšao – kaže mlada zvezda. Dodaje kako joj zbog ove dijete raste samopoštovanje i puno je sigurnija u sebe.

Testirajući spomenuti režim sad već oko tri meseca, Lari kaže da nema plan da prekida s tim, posebno ne dok je takmičenje za Miss najbolje zadnjice "iza ćoška".

- Procenat moje telesne masti smanjio se sa 27 na 18 odsto. Početkom juna sam imala 63 kilograma, sada imam 60, a dijetu sam započela da sprovodim sa 67 kilograma. Moja kondicija postaje sve bolja i bolja – priča Larisa, koja je podelila sve te informacije i na Instagramu.

Njena dijeta začas je prikupila više od 14.000 lajkova, a bilo je i onih koji su se malo začudili.

- Očito deluje, lepo, ma, divno! – jedan je od komentara koji je dobila, u kojem joj komentator čestita na predanosti i rezultatima.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track