SMRŠAO 56 KILOGRAMA, A NIJE PROMENIO ISHRANU! Na neverovatan način uspeo da se prepolovi: Otkrio kako je izgubio kilograme!
Foto: INSTAGRAM/OG_CHRIS_TERRELL

evo šta je jeo

SMRŠAO 56 KILOGRAMA, A NIJE PROMENIO ISHRANU! Na neverovatan način uspeo da se prepolovi: Otkrio kako je izgubio kilograme!

Žena -

Kris Tarel (38) je 2019. godine odlučio da promeni život iz korena. To je bio trenutak kada je započeo svoj put transformacije. Smršao je 56 kilograma za dve i po godine i kako kaže, neverovatan rezultat postigao je tako što je napravio male promene i postepeno izgradio zdrave navike. Počeo je plivanjem po 20 minuta tri puta nedeljno, a jeo je samo kad je bio gladan. Kris je otkrio kako se njegova ishrana promenila tokom čitavog procesa.

Kris Tarel
foto: INSTAGRAM/OG_CHRIS_TERRELL

Ranije je svaki dan jeo poslastice i brzu hranu, uvek naručujući najveće porcije. Nije isključio ovu hranu zato što uživa u njoj, ali sada ih jede jednom mesečno, a ne kao svaki obrok svakog dana. Terel je svakovnevno išao u Mekdonalds na doručak i na ručak sa svojim kolegama. Redovno je naručivao i hranu za poneti u kojoj je uživao dok je igrao video igrice do kasno u noć. Prema njegovim rečima, lako je mogao da pojede do 5.000 kalorija dnevno.

Dijeta pre mršavljenja

  • Doručak: dva Mekdonalds sendviča sa slaninom, jajima i biskvitom, veliki 'late'
  • Užina: čips
  • Ručak: čizburgeri sa duplom slaninom i pomfritom, plus velike količine kečapa
  • Popodnevna užina: Starbaks kafa
  • Večera: Velika pica
  • Večernja užina: kokice, viršle, sirevi, žitarice
Kris Tarel
foto: INSTAGRAM/OG_CHRIS_TERRELL

- Da, ovi ručkovi su bili moji veliki obroci, mislio sam da je to u redu. Ništa nije u redu sa bilo kojim od tih obroka. Samo sam predimenzionirao doručak, ručak, večeru i večernju užinu. Voleo sam da idem u bioskop kako bih uzeo velike kokice, polio ih puterom, pojeo, a potom otišao po još putera - rekao je Kris.

Postepeno smanjivanje veličine porcija

Terel nije potpuno odustao od kokica da bi smršao.

- Četiri puta godišnje se najedem kokica. I dalje to radim - rekao je. Da bi izgubio težinu, Terel je napravio male promene. Na primer, naručivao je dva sendviča sa piletinom, četiri lonca sa polinezijskim sosom i prilog 'čiken nagetsa'. Nešto kasnije, smanjio je porciju na jedan sendvič sa piletinom, pomfrit i jedan sos, koji je potom postao samo sendvič i sos.

- Upravo sam počeo polako da pravim male zamene - rekao je, ističući da je sebi govorio da će uzeti malu porciju, ali da može da se vrati po još, ako je zaista gladan.

Faza posle mršavljenja

Kada je Terel izašao iz faze mršavljenja i prešao na održavanje težine, uključio je više grickalica u svoju ishranu kako bi bio siguran da jede dovoljno da zadrži svoju težinu. Vratio se na kalorijski višak kako bi mu pomogao da izgradi mišiće, a zatim se vratio u kalorijski deficit kako bi izgubio deo masti koja dolazi sa povećanjem mase. Terelova dijeta u kalorijskom deficitu je daleko od onoga što je bila pre nekoliko godina. Ovako izgleda njegova ishrana posle mršavljenja:

Kris Tarel
foto: INSTAGRAM/OG_CHRIS_TERRELL
  • Doručak: Jedna do dve ovsene kaše sa proteinom
  • Užina (ako je gladan): Pomorandža ili mala porcija orašastih plodova
  • Ručak: Sendvič sa piletinom
  • Užina: Pomorandža, proteinske pločice, granola, bademi, proteinski šejk
  • Večera: Pirinač, pasulj ili povrće
  • Grickalice: Mala kesica kokica ili komad čokolade

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

05:11

NEPROCENJIVI SAVETI GASTROENTEROLOGA: LETO, ISHRANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track