SVI JE GLEDALI NA PLAŽI: Evo šta se Maji (31) dogodilo u Budvi za samo 1 dan letovanja!
Foto: Promo

SVI JE GLEDALI NA PLAŽI: Evo šta se Maji (31) dogodilo u Budvi za samo 1 dan letovanja!

Žena -

Maja (31) je otputovala po ko zna koji put u svom životu u Crnu Goru ove godine, ali ovu će, čini se, najviše pamtiti. Svi su gledali u nju na plaži ne samo zato što je odlično izgledala (a jeste), nego i zbog jednog malog detalja koji je, kako kaže, kupila“radi fore”.

“Pre dolaska na more sam kupila šlauf, ali ne onaj za plivanje, nego onaj što je više kao mini dušek, imala sam ideju da izblejim na njemu na vodi, da se sunčam tako. I kupim onaj šlauf koji je u obliku flaminga! Ljudi, nećete verovati koliko sam time pažnje privukla na sebe! Osećala sam se najpre čudno, a onda je pažnja počela da mi prija. Ja ne znam koliko mi je samo momaka prišlo! Počela sam da se osećam kao neka filmska diva (smeh).”

Šlauf za more i bazen u obliku flaminga nije samo udoban, već i veoma praktičan. Možete se opustiti i uživati u sunčanju, bez obzira da li se opuštate uz omiljenu knjigu, slušate muziku ili se jednostavno prepustite mašti i dobijanju boje.

Želite i vi svoj flamingo šlauf – poručite ga ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Njegov atraktivan dizajn u obliku flaminga je pravi hit među ljubiteljima leta. Kada se nađete na flamingo šlaufu, ne samo da ćete privući pažnju, već ćete biti zvezda na plaži ili bazenu. Svaki put kada se zaputite na vodu, oči će biti uprte u vas, a osmesi će se širiti ljudima koji vas posmatraju. Podelite slike na društvenim mrežama i priuštite sebi trenutke slave i divljenja!

Ne propustite priliku da dodate malo magije u svoje letnje dane. Flamingo šlauf za more i bazen je taj čarobni dodatak koji će vaše avanture na vodi učiniti nezaboravnim.

Zato, ponesite svoj šlauf za more i bazen u obliku flaminga i zakoračite u svet zabave na vodi. Leto je tu, a avanture čekaju! Budite hrabri, budite šarmantni i uživajte u svakom trenutku – poručite svog flaminga ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track