PONIŽAVALI JE ZBOG DEBLJINE, A ONDA SKINULA 45 KILOGRAMA: Sad me juri lepotan koji mi se RUGAO i nije hteo da me pogleda (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

zgrožena je

PONIŽAVALI JE ZBOG DEBLJINE, A ONDA SKINULA 45 KILOGRAMA: Sad me juri lepotan koji mi se RUGAO i nije hteo da me pogleda (VIDEO)

Žena -

Britanka Bruklin Kenedi bila u šoku kad je nedavno preko Instagrama dobila poruku od jednoj od najzgodnijih i najpopularnijih bivših kolega iz srednje škole, a koji je celo školovanje nije ni pogledao.

Tada je, kaže, ona bila debeljuškasta štreberka koja je volela da ide na dramsku, a on je bio popularni mišićavi fudbaler lepotan kojeg su opsedale navijačice. A onda je, nakon što joj je sredinom 2021. godine dijagnostikovan preddijabetes, Kenedi je krenula na svoj put mršavljenja, držeći se striktnog režima ishrane i redovnog vežbanja u teretani.

"Sve sam to radila u nadi da se neću razboleti, a ne da muškarcima budem privlačnija!", ističe 20-godišnjakinja koja je zahvaljujući svojoj upornosti u nešto više od godinu dana uspela da smrša neverovatnih 45 kilograma.

A usprkos svom novom izgledu, za koji se itekako naradila, poruka od popularnog dečka nije je razveselila, naprotiv.

“Sve su mi se dlake nakostrešile kad sam je pročitala”, rekla je Kenedi, danas glumica u usponu koja živi u Bruklinu u Njujorku.

“U školi mi se taj tip doslovno rugao kad god bi me video, a sada mi se nabacuje samo zato što sam mršavija? Fuj, ja sam i tada bila sjajna i lepa i moja težina nije ni trebalo da bude važna”, poručila je.

Zato je, sa suzama u očima, u videu koji je objavila na TikToku muškarcima iz svoje prošlosti poručila da, ako ih nije zanimala tada, neka se ni sada ne trude oko nje.

Bruklin Kenedi
foto: Printscreen/Instagram

“Kada pomislim da su me otpisali samo zbog debljine, osećam se odvratno...”, priznaje Kenedi na TikToku, u videu koji je privukao 420.000 pregleda, prenosi NY Post.

“Ne želim da imam ništa s ljudima koji tako vole. Ne poznajem drugu vrstu ljubavi osim bezuslovne”, zaključila je, a prenosi Večernji list.

Bruklin Kenedi
foto: Printscreen/Instagram

A da je Kennedy u pravu kada kaže da mnogi muškarci izbegavaju žene koje nemaju 'idealne' proporcije potvrđuje i nedavna studija o razlikama polova u proceni tela koju je proveo Institut za psihologiju u Osnabruku, Nemačka, a koja kaže da muškarci često umanjuju vrednost žena koje nemaju 'idealna' tela, kao i da uvećavaju one sa popularnim proporcijama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track