ONA BUKVALNO KUCA NA VRATA SMRTI, OVO JE JAKO TUŽNO: Zbog ekstremno mršave jutjuberke pratioci traže UKIDANJE njenog sadržaja
Foto: TikTok/eugeniaxxcooney

zabrinuti za njeno zdravlje

ONA BUKVALNO KUCA NA VRATA SMRTI, OVO JE JAKO TUŽNO: Zbog ekstremno mršave jutjuberke pratioci traže UKIDANJE njenog sadržaja

Žena -

Obožavaoci su zabrinuti za zdravlje jutjuberke Eugenije Kuni nakon njenog nedavnog videa koji je objavila na društvenoj mreži "TikTok".

Na snimku, koji je pogledalo više od 16,8 miliona korisnika od objavljivanja 21. jula, vidi se Kunijeva obučena u ružičastu odeću od glave do pete, inspirisana filmom "Barbi".

- Hej, ja sam Barbi - napisala je Kuni u naslovu "TikTok" objave. Ona često postavlja modni sadržaj na svom "Jutjub" kanalu, koji prati više od 2,13 miliona pretplatnika.

Međutim, kako prenosi "The New York Post", čini se da su neki fanovi iskreno uznemireni zbog njenog izuzetno mršavog izgleda, što su izrazili u odeljku za komentare.

- Želim vam zdravlje i sreću - napisala je jedna osoba, dok se druga nadovezala: - Želim vam dobro zdravlje i nadam se da ćete moći da se osećate snažno i zdravo... vaša energija je prelepa.

Snimak je takođe ponovo objavio internet ličnost Oli London na platformi "X", ranije poznatoj kao "Tviter", u kojoj je primetio njenu "zabrinjavajuće mršavu figuru". Korisnici su preplavili komentare.

- Ovo je izuzetno zabrinjavajuće. Ona je takva već duže vreme, čudim se da do sada nije dobila pomoć za svoje probleme - napisao je jedan korisnik u odgovoru, dok se drugi korisnik nadovezao: - Kao doživotno anoreksična osoba koja se trenutno oporavlja, užasnuta sam što se ovo promoviše na njenim društvenim mrežama. Ove slike nisu zdrave za mlade žene da gledaju. Veoma su jak okidač.

Treći korisnik je izrazio zabrinutost i iznenađenje da jutjuberka ima energiju da stoji, a kamoli da hoda.

Ona bukvalno kuca na vrata smrti. Ovo je izuzetno tužno - bio je jedan od komentara na njen snimak.

Kuni je 2019. godine učestvovala u snimanju dokumentarca na kanalu Jutjubera Šejna Dosona nakon što je odvojila neko vreme od interneta da bi se usredsredila na svoje zdravlje. Tada je priznala da ima poremećaj u ishrani i otišla je na rehabilitaciju, preneo je Metro.

Prethodno, 2016. godine, neki fanovi su molili onlajn zvezdu da potraži pomoć za ono što je izgledalo kao poremećaj u ishrani. Peticiju, koja je od tada obrisana, pokrenuli su na Change.org neki njeni pratioci koji su tražili da joj se zabrani pristup "Jutjubu", jer je njena mršavost "pokrenula njenu bazu fanova", prema izveštaju "Yahoo Life "u to vreme.

- Ona možda namerno ne utiče na svoje gledaoce, ali prikazivanje više od 50 odsto svog tela u video snimcima i slikama ne pomaže devojkama sa anoreksijom ili bilo kojim poremećajem u ishrani - navodilo se u peticiji.

@eugeniaxxcooney

so much purple ?

Godine 2019. godine Kuni je govorila za časopis "Paper" o svojoj borbi.

- Nikada nisam pokušavala da naudim nekome ili tražim od njih da smršaju - rekla je Kuni i istakla da nikada nije govorila o svojoj težini: - Ali i dalje vidite ljude kako vas osuđuju i ne shvataju da nemate nikakve loše namere.

Ona je takođe dodala da kada se ljudi bore sa poremećajem u ishrani ili mentalnom bolešću, to nije nešto što oni mogu da biraju.

- Bilo bi sjajno kada bi internet samo pokušao da bude pozitivan prema ljudima - izjavila je tada : - Ako su zabrinuti, čak i ako ih osoba ne sasluša odmah, pokazivanje brige na ljubazniji način bi bilo mnogo bolje i efikasnije.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

03:06

Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track