SLAVNA GLUMICA PROMENILA FRIZURU I ŠOKIRALA SVE: Prošetala sa ćerkom i svi gledaju u njenu naslednicu u neverici! (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

JAKO LIČI NA MAMU

SLAVNA GLUMICA PROMENILA FRIZURU I ŠOKIRALA SVE: Prošetala sa ćerkom i svi gledaju u njenu naslednicu u neverici! (FOTO)

Žena -

Glumica i model Mila Jovović nedavno je snimljena u Malibuu kako kupuje namirnice sa ćerkom Evom Gabo. Obe su bile ležerne i privlačile su pažnju svojom sličnošću dok su šetale ulicama Los Anđelesa.

Inače, Mila i njena ćerka Ever ranije su pozirale sa istim frizurama nakon zajedničkog obilaska frizera. Obe fotografije su postavljene na svojim Instagram profilima, a njihovi pratioci su u komentarima napisali da liče na 'klonove'.

Mila Jovović
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored toga što je nasledila mamine gene, najstarija ćerka Ever je i kada je u pitanju gluma, krenula majčinim stopama. Nedavno je glumila mladu Natašu Romanof u filmu 'Crna udovica', a uskoro ćemo je gledati i u filmu 'Petar Pan i Vendi'.

Podsetimo, poznata glumica nedavno je šokirala javnost svojom novom frizurom. Spreda je imala nešto duže pramenove podignute u vazduh, a kada je nagnula glavu, postalo je očigledno da joj je skalp skoro potpuno obrijan. Na potiljku su opet duži pramenovi. Manekenka i glumica je na Instagramu objasnila neobičnu frizuru.

- Osećao sam da mi je potrebna promena i imao sam pri ruci makaze. U svakom slučaju, ona će rasti. Sviđalo se to vama ili ne, gotovo je, sada samo vidimo kako će rasti - rekla je ona. Mila je ranije priznala da se sama šiša, a kada joj zatreba pomoć, zamoli mamu da je ošiša umesto nje.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track