BAKA SAMA SEBI RODILA UNUKU! Snajka nije mogla da ostane u drugom stanju, pa je uletela svekrva: Ništa nije htela da otkrije mužu
Foto: Instagram/cambriairene

neverovatno!

BAKA SAMA SEBI RODILA UNUKU! Snajka nije mogla da ostane u drugom stanju, pa je uletela svekrva: Ništa nije htela da otkrije mužu

Žena -

Amerikanka Nensi Hak (56), iz savezne države Juta, prošle godine je ponudila sinu Jefu (33) i snaji Kambriji (30) da bude surogat majka još jednom detetu koje su želeli, nakon što je snaja završila na histerektomiji i bilo je jasno da više neće moći da rađa. Iako nije bila sigurna da li će to moći zbog svojih godina, embrion je uspešno usađen u njenu matericu.

U novembru je rodila devojčicu kojoj su dali ime Hana, a porođaju su prisustvovali svi članovi porodice.

- Moje srce bi moglo da eksplodira od sreće zbog toga što je Hana napokon s nama – objavila je tada Kambria na Instagramu, zahvalivši svojoj svekrvi.

U početku nisu ništa govorili Džefovom ocu Džejsonu.

- Mislila sam da sam stara i da to neće biti moguće, ali jednostavno sam osećala da moram da im ponudim tu mogućnost. I dogodilo se – priča Nansi, a preneo je Daily Mail.

Džef i Kambria od prvog trenutka su bili uzbuđeni. Kambria kaže kako bi mnoge porodice takav predlog možda i odbile, ali s obzirom da je baka Nensi s njima razgovarala mirno i sasvim spremna na to iskustvo, odlučili su da probaju. Kad su lekari utvrdili da je Nensi „dobra kandidatkinja“ za surogat majku uprkos sojim godinama, Nensi im je još jednom dala priliku da promisle. Tad je o svemu ozbiljno porazgovarala i sa suprugom, koji ju se u potpunosti podržao.

Kad su mladi potvrdili da su sigurni da to žele, obavljeno je usađivanje embriona i svi su počeli da se nadaju. Kambria kaže kako su stalno pokušavali da olakšaju Nensi trudničke muke, kuvaju joj što voli, masiraju je i ugađaju joj u svakom smilsu. Trudnoća je prošla dobro, iako je Nensi imala nešto više problema nego u vreme kad je rađala svoju decu, zadnji put pre 26 godina.

- I uprkos svemu, kao trudnica je blistala poput svetla na svetioniku – kaže Kambria.

Mladi par bio je presrećan kad su saznali da mogu da očekuju devojčicu i jedva su dočekali da se rodi. I 2. novebra prošle godine dugo željena beba napokon je došla na svet. Nensi je rađala devet sati, a malena Hana bila je teška oko 3,5 kilograma i dugačka oko 51 centimetar.

- Prilika da budem tata i ovoj prekrasnoj devojčici, najveći je dar i blagoslov koji bih mogao da dobijem. Ne postoji hvala za tako nešto, sve što mogu učiniti je da slediti primer koji su pokazali moji roditelji i da pokušam da im dam istu količinu ljubavi i predanosti koju smo ja i moja braća dobili – rekao je ponosni tata Džef.

Fotografije srećne porodice mogle bi da rastopiti i najokrutnije srce, a veselje malene Hane u videu kojim su njeni roditelji obiežili to što je napunila sedam meseci najveća su nagrada Nensi, koja ju je donela na svet.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track