NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE! Karolina izašla na ulicu sa transparentom "TRAŽIM MUŽA", a onda je usledio ŠOK OBRT (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

PREDUZELA MERE

NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE! Karolina izašla na ulicu sa transparentom "TRAŽIM MUŽA", a onda je usledio ŠOK OBRT (VIDEO)

Žena -

Mlada influenserka Karolina silno je želela da pronađe ljubav svog života i to na način koji će se godinama pamtiti. Evo da li je u tome uspela.

- Lov na muškarce na Menhetnu je zaista težak - samo pitajte sve te slobodne žene koje traže partnera. Provesti vreme u barovima u nadi da ćete uspostaviti značajan razgovor sa slobodnim muškarcem može biti iscrpljujuće. Takođe nije lako pronaći ozbiljnog udvarača putem aplikacija za upoznavanje", izjavila je Karolina, koja je bila sama dve godine.

Zato se ova 29-godišnjakinja odlučila na hrabar korak.

"Odlučila sam da napravim kartonski transparent sa natpisom 'Tražim muža' i prošetam Njujorkom kako bih videla da li će to doneti rezultate", rekla je za NY Post. Karolina, manekenka iz Sohoa, odlučila se na ovaj nekonvencionalan potez nakon nekoliko meseci neuspešnih izlazaka preko Tindera.

"Verujem da ako jasno izrazim svoju želju, univerzum će je primetiti i ispuniti", dodala je.

Karolina, poreklom iz Južne Azije i preselila se u SAD 2017. godine, postala je viralna na TikToku s videom koji prikazuje njen lov na muža. U videu, nosi majicu i farmerke sa natpisom, a prolaznici se začuđeno zaustavljaju dok ona nada da će pravi muškarac primetiti njen transparent.

I čini se da se to i dogodilo.

"Razmenila sam brojeve sa jednim momkom iz tog videa i poslednjih nekoliko dana smo razgovarali", izjavila je. Nakon samo 30 minuta šetnje s transparentom, Karolina je upoznala potencijalnog partnera.

Međutim, Karolina još uvek ne otkriva njegovo ime jer se tek upoznaju.

"Sve je novo, ali videćemo kako će se stvari razvijati. Bez obzira na sve, ponosna sam što sam izašla iz svoje zone komfora. Želim porodicu i spremna sam za ljubav, nemam vremena za gubljenje", zaključila je.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:00

VOLELA BIH DA SNIMIN DUET SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Mlada pevačica i influenserka priznala: Obožavam njene pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track