KAD SAM VIDELA DA BEBINA NOGA IZLAZI, SHVATILA SAM DA SE PORAĐAM: Nisam znala da sam TRUDNA, svi testovi su bili NEGATIVNI
Foto: Instagram/faye._03x

SVI TESTOVI SU BILI NEGATIVNI

KAD SAM VIDELA DA BEBINA NOGA IZLAZI, SHVATILA SAM DA SE PORAĐAM: Nisam znala da sam TRUDNA, svi testovi su bili NEGATIVNI

Žena -

19-godišnja Fej Vajt iz Engleske tvrdi da nije imala pojma da je trudna - sve dok njena ćerka nije bukvalno izašla iz nje. Vajt, koja je 6. maja rodila ćerku Lunu Grejs, čak je pucanje vodenjaka pripisala infekciji urinarnog trakta, pre nego što su krenulu trudovi.

"Uradila sam oko šest testova na trudnoću tokom tih devet meseci i svi su bili negativni", rekla je Fej, koja je priznala da ona i njen partner s kojim je četiri godine, Ejdan Behrens (21), ne koriste redovno kontracepciju: "Znala sam da postoji element rizika", dodala je.

Fej, koja ima dvogodišnjeg sina, Brodija, i koja je izgubila još jedno dete u 18. nedelji, rekla je da ova trudnoća nije bila nimalo slična prethodnim.

Ova mlada mama je objasnila da je njen menstrualni ciklus bio normalan pre porođaja i da nije imala vidljiv stomak. Prepoznala je simptome blage mučnine, koji je uobičajen tokom trudnoće, ali to nije izazvalo nikakvu uzbunu.

"Život je bio vrlo prosečan sve dok se jednog jutra nisam probudila uz ogroman nalet vode", rekla je. Fej je iz prethodnog iskustva znala da se porađa čim su počeli trudovi. Rekla je da je bila u šoku i zbunjena, te je izbezumljeno zvala svekrvu da je odveze u bolnicu, prenosi New York Post.

"Otišla sam u WC jer sam osećala jak pritisak i nešto je izlazilo. Odgegala sam se nazad u svoju spavaću sobu i ispostavilo se da je to bila njena noga. Na kraju sam pozvala hitnu pomoć", prisetila se.

Vajt je hitno odvezena na mesto gde je trebao da je pokupi helikopter i odveze u obližnju bolnicu. Ali, njeno dete je stiglo brže nego što se očekivalo - u vozilu hitne pomoći.

Uprkos priznanju da nije planirala još dece, Fej je rekla da je njen majčinski instinkt odmah proradio: "Od trenutka kad sam znala da dolazi, znala sam šta se događa i pomislila sam: U redu, to je naše dete, sve će se dobro posložiti. Razmišljala sam o njoj. Samo sam htela da je vidim i uverim se da je dobro", zaključila je Fej.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track