NA OVO OSTRVO NIJE KROČILA MUŠKA NOGA JER IM JE ULAZ STROGO ZABRANJEN: Sve je namenjeno ženama, a razlog za to je neverovatan!
Foto: Printscreen/Youtube

raj na zemlji!

NA OVO OSTRVO NIJE KROČILA MUŠKA NOGA JER IM JE ULAZ STROGO ZABRANJEN: Sve je namenjeno ženama, a razlog za to je neverovatan!

Žena -

Smešteno uz obalu Finske u Baltičkom moru, ostrvo pod imenom SuperShe verovatno je jedan od najposebnijih na svetu.

Ne zbog cene za sedmodnevni aranžman, pa čak ni zato što je ušuškan u čarobnom finskom arhipelagu. Ovo je ostrvo toliko posebno jer do njega ne može doći dobar deo svetskog stanovništva, tačnije – nijedan muškarac!

Naime, pre nekoliko godina jedna preduzetnica je prodala svoju firmu i kupila ovaj mali komadić raja na Zemlji, s ciljem da stvori savršenu oazu isključivo za žene. Sve pripadnice lepšeg pola na ovom ostrvu mogu da provedu nekoliko dana i posvetie se sebi, svom telu, umu, duši…

Zajednica poznatija kao SuperShe, koja okuplja žene širom sveta kako bi jedna drugoj pomogle da žive zdrave, osnažene živote, zamisao je Kristine Rot, koja je do pre nekoliko godina vodila konsultantski posao vredan više miliona evra. Odlučila je da proda svoju firmu kako bi isprobala nešto sasvim novo.

– Odlučila sam da svoju energiju usmerim na nešto zabavno i nešto što me nadahnjuje i stvorila sam mrežu jakih žena. Tako sam došla na ideju za ostrvo SuperShe. Želela sam da ženama dam prostor da budu ono što jesu i uče jedna od druge, daleko od spoljnog sveta – izjavila je prilikom pokretanja projekta ova uspešna žena o kojoj su pisali najuticajniji svetski mediji.

Od kako je pokrenut projekat 2018. godine, ostrvo je zaokupilo maštu žena širom sveta koje su prigrlile njegovu lepotu i samoću, koristeći ga kao lek za dušu i katalizator za kreativnost.

Ovde na ovom stenovitom prostranstvu, ogrnutom borovom šumom, nalazi se zaštićeni prostor oslobođen od pritisaka svakodnevnog života u društvu kojim dominiraju muškarci.

– Naše SuperShe ostrvo je pomlađujući i siguran prostor gde žene mogu ponovo da otkriju sebe i svoje želje. Mesto gde mogu da budu svoje – kaže Rot. Vazduh na ovom ostrvu je jedan od najčistijih na svetu, obogaćen mirisom borovine koji je pravim melem za dušu i telo.

Aktivnosti su uglavnom usmerene na zdravlje i dobrobit žena, uključujući jogu, meditaciju i časove kuvanja, kao i energičnije aktivnosti poput veslanja na dasci i plivanja.

Za one koji više vole miran odmor među drvećem, postoje mogućnosti za traženje hrane u šumi, dok plaža sa zlatnim peskom nudi prostor za sunčanje. Savremene viseće mreže i prostori za odmaranje pozivaju posetiteljke da se sklupčaju uz dobru knjigu.

(Kurir.rs/Putni kofer)

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track