MAŠA MEMEDOVIĆ OPET POKIDALA STAJLINGOM I SVI PRIČAJU SAMO O TOME: Ne nosi kaubojke ovog puta, a ovo su zvezde njenog autfita FOTO
Foto: Instagram/masamemedovic

carica!

MAŠA MEMEDOVIĆ OPET POKIDALA STAJLINGOM I SVI PRIČAJU SAMO O TOME: Ne nosi kaubojke ovog puta, a ovo su zvezde njenog autfita FOTO

Žena -

Maša Memedović je kraljica stila i ono što ona ponese naiđe na ogromno odobravanje i lajkove po društvenim mrežama. Ona se ne libi da kupuje po sekond hend radnjama i priča o tome javno, pa je i to dodatan razlog da je mnogi gotive. Ne pretvara se i ne glumi "ludilo", a brojni pratioci jedva čekaju njene odevne kombinacije.

Maša Memedović
foto: Printscreen

Obožavali smo njene kaubojske čizme i celu priču, ali ovog puta je nešto sasvim drugo u pitanju - mokasine, takozvane loferice.

Ona ih je obula i iskombinovala uz bele čarape oživljavajući "školski look" odnosno suknju koja "vuče" na uniforme po britanskim ili katoličkim školama i majcu slične boje pa se sve stopilo u veoma zanimljivu stilsku priču. Naravno, nosila je i kacigu jer bezbedna vožnja je ipak na prvom mestu.

Komentari su se nizali, od oduševljenih fanova koji je hvale do onih kojima nedostaju njene čuvene kaubojke.

Bilo kako bilo, ćerka Jovana Memedovića ima svoj jedinstven i autentičan stil po kom je prepoznatljiva, što je u današnje vreme kopiranja i jednoobraznosti veliki plus, pa nije ni čudo da je mnogi prate po društvenim mrežama i obožavaju njene modne vlogove.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track