ŽENE SU OPTEREĆENE OVIM STVARIMA U TOKU ODNOSA: Muškarcima to nije važno, a dame lude zbog njih! Da li se i vi mučite sa tim?
Foto: Shutterstock

slažete li se?

ŽENE SU OPTEREĆENE OVIM STVARIMA U TOKU ODNOSA: Muškarcima to nije važno, a dame lude zbog njih! Da li se i vi mučite sa tim?

Žena -

Žene su preopterećene stvarima u seksu koje muškarcima nisu toliko važne.

Koliko si mokra?

Ne postoji nešto kao što je previše vlažno, a u slučaju da nije dovoljno vlažno – postoji mazivo. Zato se nemojte zamarati ovim pitanjem jer on ionako o tome ne razmišlja.

Neobični zvuci tokom seksa

Sasvim je normalno da se tokom seksa jave neki neobični, neočekivani zvuci, koji često dolaze i iz vaše vagine. One mogu da postanu problem samo ako prestanete sa seksom i prokomentarišete nešto poput: „O moj Bože, to je grozno!“, inače niko ne obraća pažnju.

seks
foto: Shutterstock

Koliko su velike tvoje grudi?

Imajte ovo na umu: muškarci obožavaju ženske grudi. Veličina grudnjaka je potpuno nebitna.

Izrazi lica koje pravite tokom seksa

Najverovatnije ih smatra veoma erotskim, šta god da mislite. Svi imamo neobične izraze lica tokom seksa, i sve dok oni izražavaju zadovoljstvo, svi ste za.

Kako izgleda tvoja kosa?

Kada imate seks, to mu je u tom trenutku jedino važno. Da li ste oprali kosu, ono što vam je trenutno na glavi, kosa vam se kovrča od vlage i sličnih briga - njima nema na umu, pa ne bi trebalo ni da vam budu na pameti, jer će vam to pokvariti zadovoljstvo.

Seks, Oralni Seks, Orgazam
foto: Profimedia

Koliko ti treba do orgazma?

Ne brinite o tome ako vam treba još malo, on će vas rado zadovoljiti i nije mu teško da se potrudi oko toga. Ako ne, onda pored sebe imate osobu koja vas nije dostojna i treba da je napustite.

Da li je vaša koža potpuno glatka?

Niko ne tvrdi da je dobro kada žena zanemaruje sebe, ali muškarac uopšte neće primetiti ako ste sinoć preskočili brijanje ili ste zaboravili da zakažete depilaciju na vreme. Gledajte na to ovako - odrekao bi se dobro plaćenog posla samo da bi vodio ljubav s vama, a nekoliko dlaka viška neće pokvariti stvari.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track