ČOVEK NJENOG ŽIVOTA DOŠAO JE PRAVO NA NJENA VRATA! Neverovatna ljubavna priča: Očekivala paket, a dobila nešto mnogo vrednije!
Foto: Printscreen

VIDEO

ČOVEK NJENOG ŽIVOTA DOŠAO JE PRAVO NA NJENA VRATA! Neverovatna ljubavna priča: Očekivala paket, a dobila nešto mnogo vrednije!

Žena -

Ljubavna priča jednog bračnog para iz Australije je posebno privukla pažnju publici na "TikToku", pokazavši šta znači "imati osećaj" ili kada vam "univerzum" pokloni priliku za susret sa onom pravom osobom. Kako god to nazvali, 30-godišnja Tanatsa je tu priliku iskoristila.

Tanatsa se nalazila u svom stanu u kom je radila nokte, kada ju je pozvao kurir da joj javi da je njena pošiljka stigla.

- On je tako divno pričao i sa velikim poštovanjem. Pričali smo kraće od jednog minuta, ali sam za to vreme shvatila da ima nešto posebno, samo na osnovu govora - rekala je Tanatsa, prenosi "NYPost.com".

Tanatsa je dostavljača Korija upitala da li može da spusti paket ispred stana, jer u tom momentu nije mogla da izađe. Dostavljač po imenu Kori, napisao joj je da je ostavio pošiljku i poslao fotografiju kao dokaz.

Nije ni slutila kakvu će hrabrost dobiti samo pola sata nakon njihovog razgovora.

- Nešto u meni govorilo mi je da ga pozovem na sastanak ili bar da ga pitam da li je u vezi. Tako i bi. Poslušala sam svoj, čudan i neočekivan osećaj i nakon što sam mu se zahvalila za dostavu, pitala sam ga: "Da li si možda slobodan?" - objašnjavala je ona.

Celu prepisku nakon toga postavila je na "TikTok" profilu @tanielucas i prikupila više od milion pregleda.

ljubav
foto: Printscreen

Kori je uz smešak odgovorio da igrom slučaja jeste i tada je započela priča ovo dvoje stranaca.

- Tek sam izašla iz jedne veze, ali eto, išla sam po onome što osećam, a tada se jedino hrabrost činila kao pravilna opcija. Vodila sam se logikom "Pa, šta fali pitati, ko zna šta se može desiti" - ne znajući da će se desiti nešto čarobno i bajkovito - navela je Tanatsa.

U jednom momentu je Kori upitao da izađu na piće, na šta je Tanatsa pristala. Tog dana je ova devojka dobila paket, ali i budućeg supruga - dostavljača.

Nakon tri meseca zabavljanja, saznali su da će postati roditelji i već šestog meseca su napravili venčanje iz snova.

Sada su roditelji dvoje dece i ponosno pokazuju svoju ljubav na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Bonus video:

01:41

ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track