TINI JE ĆERKA UMRLA 15 MINUTA NAKON ROĐENJA: Nisu dali ni da je sahrani! Nakon 30 godina uradila je nešto NEOČEKIVANO! Usledio ŠOK
Foto: Printscreen/youtube

TINI JE ĆERKA UMRLA 15 MINUTA NAKON ROĐENJA: Nisu dali ni da je sahrani! Nakon 30 godina uradila je nešto NEOČEKIVANO! Usledio ŠOK

Žena -

Uradila je DNK, a zatim je saznala da je njeno dete, za koje su tvrdili da je umrlo, zapravo živo i ima 30 godina! Tina Bejarano ostala je tada u šoku!

Bejrano je svoje drugo dete rodila sa sedamnaest godina, a u to vreme joj je majka, koja ju je zlostavljala, rekla da može da zadrži samo jedno dete.

Nakon porođaja bebi je dala ime Kristin.

Tina Berajano
foto: Printscreen/youtube

"Majka mi je rekla da je beba preminula 15 minuta nakon što se rodila. Nisu mi dali da vidim telo svoje devojčice. Svake godine mi je bilo sve teže. Pala sam u depresiju i stalno sam plakala", otkrila je Tina.

Tinu je na DNK test nagovorila njena prva ćerka Tifani, a ubrzo nakon testiranja je dobila mejl koji joj je promenio život.

"Mislim da moramo da razgovaramo. Ovde piše da smo u krvnoj vezi i da si mi majka", pisalo je u mejlu.

Umesto ćerke koju je rodila, Bejarano je tada saznala da ima sina jer se Kristin odlučila na promenu pola.

Tina Berajano
foto: Printscreen/youtube

"Baš me briga za promenu pola, to je moje dete. Sretna sam što je živ", rekla je Tina.

Pet dana nakon porođaja Kristin je usvojila porodica iz Las Vegasa. Danas ima 29 godina, a nakon promene pola živi sa svojom ženom i detetom u Nju Džerziju.

Poslednjih godina Bejarano je u kontaktu sa svojim sinom, a planiraju i susret krajem novembra.

Kurir.rs/Fox News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja