PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA KAKO DA OTKRIJETE AFERU: Godinama se bavim ovim poslom i kod mene najčešće dolaze prevarene žene!
Foto: Shutterstock

Evo šta je rekla

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA KAKO DA OTKRIJETE AFERU: Godinama se bavim ovim poslom i kod mene najčešće dolaze prevarene žene!

Žena -

Britanska privatna detektivka Šarlot Notli bavi se ovom profesijom od 2016, a najveći obim posla čine istraživanja preljuba i sumnjavih aktivnosti supružnika. Notli je nedavno otkrila glavne cake uz pomoć koji možete da otkrijete da li vas vaš partner možda vara.

Ona savetuje da proverite sve - od istorije pretraživanja na računaru ili telefonu vašeg partnera, te da ne prezate čak i ni od toga da ga iznenadite na poslu. Takođe, ističe da uvek treba da verujete svojoj intuiciji!

Silueta, Prevara
foto: Shutterstock

Ova 32-godišnjakinja ističe da je prvi pokazatelj da vas partner možda vara nagla udaljenost, odnosno distanciranost. Skrenula je pažnju i na još dve stvari koje bi mogla da ukaže da u vašoj vezi postoji treća osoba - skrivanje telefona i izostanci i kašnjenja za koje nemaju objašnjenje ili je isto naivno.

- Proverite promene na njihovim društvenim mrežama - nove prijatelje ili pratioce. Proverite njihovu istoriju pretraživanja na Guglu, kao i mape, odnosno tačke na njima koje je pretraživao - savetuje Notli onima koji hoće da uhvate partnera u prevari.

žena, šokirana, šok, mobilni telefon, prevarena, prevara, afera, tužna
foto: Profimedia

- Vi verovatno najbolje poznajete svog partnera, pa ako mislite da nešto nije u redu, onda verovatno i nije. Većina mojih klijenata zna da nešto nije u redu kada dođu kod mene i uglavnom su u pravu. Tajno ponašanje je kjučni indikator za svaku vezu jer poverenje uvek mora da postoji. Ako ste zabrinuti, zamolite partnera da razgovarata i dajte mu priliku da vas razuveri od sumnji da povrati vaše poverenje. Ako još uvek imate sumnje, možda treba da verujete svom instinktu - dodaje.

Zanimljivo je da je, bar ako je verovati statistici organizacije 'World Population Review', oko polovina ljudi u bračnim zajednicama bar jednom prevarila svog supružnika.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track