NEVIĐENI BLAM NA SRPSKOJ SVADBI: Tetka imala NEZGODU SA SUKNJOM, pa prošetala salom, htela U ZEMLJU DA PROPADNE, ali tu nije KRAJ
Foto: Shutterstock

joooj

NEVIĐENI BLAM NA SRPSKOJ SVADBI: Tetka imala NEZGODU SA SUKNJOM, pa prošetala salom, htela U ZEMLJU DA PROPADNE, ali tu nije KRAJ

Žena -

Porodična okupljanja ponekad se urežu u naša sećanja, pogotovo ako ih neki događaj obeleži, te ostane da se pamti i prepričava. Upravo to se desilo jednoj ženi iz Srbije, koja će usled peha, doživotno pamtiti venčanje svojih rođaka.

Na društvenoj mreži Tviter, devojka iz Srbije koji se potpisuje kao Lazarević, ispričala je dogodovštinu koju je imala njena tetka, a zbog koje je tokom venčanja na kojem je bila prisutna, bila posramljena.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Neprijatnu situaciju videla većina gostiju

Njoj je nakon izlaska iz toaleta na proslavi venčanja, suknja ostala upasana u donje rublje, te je tako, nesvesna toga, išla kroz salu za svečanosti. Međutim, ni tu nije bio kraj njenih muka, pošto joj je, kako je devojka iz Srbije navela, na kraju ispala i zubna proteza i to u toalet.

- Priča je stara, mamina tetka na jednoj svadbi ode do toaleta, ceo zadnji deo široke suknje uvuče u gaće. Kad je obavila sve, takva prođe kroz celu salu dok su gosti sedeli i ručali dok joj na kraju neko od prisutnih nije pokazao da izvuče suknju iz gaća.

Tetka crvena kao bulka počne da se preznojava, da joj se vrti u glavi sramota je, pozli joj, ponovo ode do toaleta i ispovraća se, pusti vodu. Tu joj je ispala proteza. Otišla je kući - napisala je ona.

Venčanje
foto: Shutterstock

Nije usamljen slučaj

Usled serije događaja koji su zadesili nesrećnu ženu na venčanju u Srbiji, tviteraši nisu mogli da zadrže smeh, te su se komentari samo ređali.

"E, to se zove maler!“, „"Jao bože jadna žena“, "Ajoj koji baksuz“, bili su samo neki od njih.

Među njima bilo je i onih koji su imali slična sećanja, i to opet sa tetkom.

"Ha ha joj, jadna žena, nije smešno, a smešno mi. Mojoj tetki se desilo isto kad teči došli poslovni partneri kući, poslužila ih sve redom ona sa suknjom u gaćama. Na kraju teča kaže: dobro Jelka sad kad si pokazala svima gu**cu možeš da se tornjaš“, napisala je jedna Zorka.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track