PROGLASILI GA NAJZGODNIJIM SVEŠTENIKOM NA SVETU! Žene raspamećene njegovom pojavom hrle na njegove mise: Devojke, GOREĆEMO U PAKLU
Foto: Printscreen/Facebook

žene oduševljene njime

PROGLASILI GA NAJZGODNIJIM SVEŠTENIKOM NA SVETU! Žene raspamećene njegovom pojavom hrle na njegove mise: Devojke, GOREĆEMO U PAKLU

Žena -

Naše dame, dopustite da vam u nastavku predstavimo oca Santjaga, argentinskog sveštenika koji je upravo postao hit širom sveta zahvaljujući viralnim zapisima s TikToka.

Otkako ga je neka devojka pre nedelju dana snimila na misi, o Argentincu su se raspisali mnogobrojni svetski portali, a neki su u naslovima, poput Heralda de Meksika, otišli čak toliko daleko da su oca Santjaga proglasili najlepšim sveštenikom sveta.

S obzirom na njegov poziv, neukusno je da govorimo, ali vam možemo kazati da je spomenuti video na TikToku do sada skupio preko šest miliona pregleda i da smo ispod tog zapisa pročitali niz, recimo to maksimalno pristojno, smelih poruka lepotom opijenih žena.

otac Santjago
foto: Printscreen/Facebook

"Devojke, zbog ovih ćemo izjava goreti u paklu", našalila se na račun svih tih vrlo provokativnih komentara jedna od Tiktokerka.

Argentinski sveštenik inače služi u Peruu, u gradu Ica, odnosno u svetištu naziva Santuario del Señor de Luren, čije aktivnosti na Fejsbuku prati oko 30 hiljada korisnika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track