IZNENADA PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA: Njeni snimci su inspirisali više od 1.400.000 ljudi, a petoro dece ostalo bez majke
Foto: Facebook

tuga

IZNENADA PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA: Njeni snimci su inspirisali više od 1.400.000 ljudi, a petoro dece ostalo bez majke

Žena -

Influenserka sa Novog Zelanda i majka petoro dece poznata po motivišućim fitnes postovima je preminula.

Bodibilderka i fitnes blogerka Rejčel Čejs - koja je u jednom trenutku imala više od 1,4 miliona pratilaca na Fejsbuku i opisana kao 'internet senzacija' - umrla je ranije ovog meseca. Uzrok njene smrti još uvek nije poznat.

Raechelle Chase
foto: Facebook

Ona je bila prva Novozelanđanka koja se kvalifikovala za Olimpija bodibilding takmičenje, a bila je i na mnogo međunarodnih susreta.

Radila je kao fitnes model koji je krasio naslovnice časopisa i to najmanje 14 puta, a kao onfluenserka, nudila je i onlajn fitnes mentorstvo.

Vest o njenoj smrti je rastužila mnoge koji su počeli da se opraštaju od nje na društvenim mrežama, a oglasila se i njena najstarija ćerka Ana Čejs.

„Bila je podrška, ljubazna i uvek je imala najbolji savet za nas. Imala je veliku ambiciju i želju da uspe i inspirisala je milione ljudi širom sveta", napisala je ona, prenosi Stuff.

„Nedostaje mi neizmerno i ta ljubav nikada neće nestati.

Raechelle Chase
foto: Facebook

Portparol Ministarstva pravde potvrdio njenu smrt.

„S obzirom na nedavnu prirodu smrti, u ovoj fazi nisu dostupne dodatne informacije“, rekao je portparol.

Kit O’Konel, Rejčelin prijatelj, rekao je da je njena smrt bila „iznenadna i neočekivana” i da je bila jedna od „najljubaznijih duša” koje je poznavao.

Godine 2016, Čejs je napisala članak za Stuff, gde je govorila o svom iskustvu napuštanja „toksične i nasilne“ veze u koju je upala nakon što se razdvojila od svog supruga Krisa Čejsa.

Kris Čejs je bio u zatvoru 10 godina nakon što je uhapšen 2012. zbog svoje uloge u distribuciji droge, slične ekstaziju, širom Novog Zelanda.

„Veza u kojoj sam bila naučila me je mnogim stvarima o tome šta ne želim i čega moram da se klonim. Nisam samo ja patio, već cela moja porodica”, napisao je Čejs.

„Dakle, ako znate da ste u nasilnoj vezi i nemate hrabrosti da odete, uradite to za svoju decu. Zgrabite sve što vam treba dovoljno dugo da preživite puzeći iz te rupe, jer obećavam vam da će biti vredno toga.”

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:57

Tea Korolija komemoracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track