ROĐENDAN SE PRETVORIO U PRAVI SKANDAL: Slavljenica htela da ODUVA sve svećice odjednom, a onda je usledio HISTERIČAN VRISAK VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

NEVIĐENI PEH

ROĐENDAN SE PRETVORIO U PRAVI SKANDAL: Slavljenica htela da ODUVA sve svećice odjednom, a onda je usledio HISTERIČAN VRISAK VIDEO

Žena -

Veštačke trepavice su samo jedan od trikova kojima se današnje devojke podvrgavaju da bi se prilagodile standardima lepote.

Guste trepavice sa sobom nose niz neprijatnosti koje olako mogu da se dese. Snimak koji je prosleđivan svim društvenim mrežama je bio onaj gde devojci u kabrioletu pod silinom vetra ispadaju trepavice. Ukoliko ste pomislili kako za devojku nema ničeg goreg nego kad joj u javnosti ispadne trepavica, tačan odgovor je da zapravo i od goreg postoji gore. Tako se, recimo, može desiti da se mladoj dami zapali trepavica, a upravo to se desilo jednoj slavljenici.

Neka od zvanica na rođendanu je snimala dugoočekivan trenutak kada slavljenica najzad dobija rođendansku tortu na kojoj su popaljene pojedinačne svećice. Stara tradicija nalaže da bi slavljenik u istom dahu trebalo da oduva sve svećice kako bi mu se zamišljena želja ostvarila. Vođena tom mišlju devojka čiji je rođendan ushićeno kreće da duva svećice.

Ona na sebi ima dugu korset haljinu od roze šljokica i roze tijaru dok joj je duga plava kosa puštena u vidu talasa. Izgleda da se ona previše približila torti na dva sprata, pa dok je duvala svećice na donjem spratu, svećice na drugom spratu torte su upalile jednu njenu trepavicu. Devojka kreće panično da vrišti, međutim, i ostale njene zvanice kreću da paniče i vrište u isti glas, umesto da joj neko pomogne. Snimak se tu završava, pa se ne zna dalji ishod situacije, ali smatra se da nije bilo većih posledica.

Snimak je izazvao ogroman smehotres na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je dobio 650.000 lajkova.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track