VEROVALA SAM MUŽU, A ONDA SAM NALETELA NA NJEGOVU BIVŠU U RADNJI: Ubacila mi crva sumnje i sad samo razmišljam da se RAZVEDEM!
Foto: Profimedia

tužno

VEROVALA SAM MUŽU, A ONDA SAM NALETELA NA NJEGOVU BIVŠU U RADNJI: Ubacila mi crva sumnje i sad samo razmišljam da se RAZVEDEM!

Žena -

Jedna je žena za The Sun rekla da nikada nije očekivala da će u prodavnici saznati da će je ljubav njenog života prevariti, ali upravo tu joj je bivša žena njenog supruga rekla.

"Sada sam uverena da će to i učiniti', rekla je, "obećao mi je da se promenio, ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome što je njegova bivša rekla".

žena
foto: PRintscreen TikTok

Ona ima 40, a njen muž 52 godine. On je bio dva puta u braku i varao je obe svoje bivše žene.

"Bio je iskren u vezi s tim. Rekao je da nijedna žena nije prava za njega, a on je bio nezreo i glup", prisetila se."

"U braku smo već godinu dana. Nikada nisam videla nikakve znake da mi nije potpuno predan. Zove me s posla, dolazi ravno kući nakon toga i ostavlja svoj telefon uokolo. Takođe imamo puno seksa!.

"O tome sam se počela da brinem tek kad sam u radnji naletela na njegovu bivšu, koja ima 48 godina. Pitala je kako stvari stoje, a ja sam rekla da sam jako srećna. Rekla mi je da je to dobro i da se nada da će potrajati jer je razdoblje medenog meseca sigurno pri kraju. Bila sam zatečena njenom otvorenošću. Kad sam je pitala na šta misli, rekla je da je moj muž obožava da bude zaljubljen. Insistirala je na tome da čim veza postane rutina, njegove oči počnu da lutaju", dodaje.

Alfred Hičkok, Sumnja, mleko
foto: Profimedia

Nastavlja: "Njena veza s njim započela je kao afera, dok je bio s prvom ženom. A razveli su se jer ju je varao s još najmanje dve žene - pre nego što smo se mi upoznali. Rekla sam joj da greši i otišla. Ali, njene mi reči neprestano odzvanjaju u ušima. Jesam li stvarno naivna misleći da se istorija neće ponoviti? Treba li da prekinem brak pre nego što me povredi?'.

Silueta, Prevara
foto: Shutterstock

Savetnica za odnose, Didri joj je rekla: "Postoji tip serijskog varalice, ali postoje i muškarci koji sazre i upoznaju pravu osobu. Niste videli nikakve dokaze da vas suprug vara, a on je bio iskren s vama o svojoj prošlosti. Njegova bivša očito je ogorčena. Uplitanje u vaš odnos navodeći vas da sumnjate u svog muža mogao bi biti njen način da mu se osveti. Niko ne može da predvidi budućnost. Međutim, ovo vas muči, što znači da se morate pozabavite time. Recite svom mužu o svojim brigama i pobrinite se da nastavite da razgovarate. Dobra komunikacija gradi poverenje".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track