OČAJNIČKI POTEZ MAJKE KOJOJ SE SMUČILO DA SINOVI OD 40 GODINA ŽIVE S NJOM: Pronašla JEDINI NAČIN da ih iseli iz kuće
Foto: Shutterstock

MORALA JE NA SUD

OČAJNIČKI POTEZ MAJKE KOJOJ SE SMUČILO DA SINOVI OD 40 GODINA ŽIVE S NJOM: Pronašla JEDINI NAČIN da ih iseli iz kuće

Žena -

Sudija Simona Keterbi se pre nekoliko dana složila s neimenovanom 75-godišnjom Italijankom i naložila dvojici njenih sinova od 42 i 40 godina da se isele iz kuće najkasnije do 18. decembra, prenose tamošnji mediji.

Sudija je zaključila da će taj period biti sasvim dovoljan da "velike mamine bebe" nađu nove domove, a pri izricanju presude je u obzir uzela i činjenicu da je sve ove godine gospođa sama snosila troškove domaćinstva uprkos tome što su njena deca bila u prilici da joj finansijski pomažu.

Sinovi, Mame
foto: Profimedia

"Naravno da gospođa svojim sinovima želi sve najbolje, ali isto tako traži da napokon odu iz kuće. Uprkos tome što su zaposleni, sinovi nisu učestvovali pri finansiranju troškova domaćinstva ili pomagali oko kućnih poslova.

Takođe, svoje stvari su uvek ostavljali u neredu i često se kući vraćali usred noći. Tako su joj samo komplikovali život", čulo se tokom ovog neobičnog postupka vođenog u Paviji.

depresija, starija žena, staračka depresija, tuga, melanholija, samoća, strah
foto: Shutterstock

Italijanski mediji su preneli i to da je majka u više navrata pokušala da nagovori sinove da se isele, ali kada je napokon shvatila da od toga neće biti ništa, obratila se advokatu.

"S obzirom na to da su tuženi pojedinci stari preko četrdeset godina, majka više nije imala obavezu izdržavanja ili gostoprimstva u svom domu. Jer ne postoji odredba u zakonu koja punoletnom detetu daje bezuslovno pravo da ostane u domu koji je isključivo u vlasništvu roditelja, protivno volji roditelja i na temelju porodične veze", navedeno je u presudi.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:16

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track