AU KAKAV OBRAČUN DVE DEVOJKE U LIFTU! Crnka se pohvalila bujnim grudima, a onda je plavuša ŠOKIRALA! MREŽE SE USIJALE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

uf

AU KAKAV OBRAČUN DVE DEVOJKE U LIFTU! Crnka se pohvalila bujnim grudima, a onda je plavuša ŠOKIRALA! MREŽE SE USIJALE (VIDEO)

Žena -

Mlade devojke su često su takmičarski nastrojene, a zbog nedostatka životnog iskustva i samopouzdanja svaku drugu ženu najčešće doživljavaju kao konkurenciju.

Video koji se pojavio na TikToku i koji je potresao društvene mreže prikazuje tačan trenutak sukoba dve mlade i lepe devojke koje su se slučajno srele u liftu. Snimak je izazvao brojne komentare, a muškarci nisu mogli da se odluče koja im se više dopala.

Na snimku se vidi lepa i mlada brineta kojoj je dosadno u liftu. U jednom trenutku je lift stao, vrata su se otvorila i ušla je lepa i mlada plavuša u uskoj sivoj haljini. Premerivši je od glave do pete, brineta je otkopčala jaknu i pokazala svoje obilne grudi stisnute u majušni topić. Uživala je u zbunjenom pogledu plavokose devojke u liftu. A onda je plavuša odlučila da pokaže svoje atribute i uzvrati.

Okrenula se kao slučajno i pokazala kakvu zadnjicu ima. Uska haljina jasno je ocrtavala njenu punu, lepo oblikovanu zadnjicu, od čega je brineta bukvalno „pozelenela" u sekundi. Nakon ovog poteza plavuše, brzo je bolje prikrila svoje obilne grudi i zakopčala ih do grla, shvativši da je u ovom obračunu izgubila. Klip je samo na Instagramu dobio 190.000 lajkova, dok su mnogi pratioci imali pomešana mišljenja. – „Šta sam upravo gledao“, „Koja je svrha ovog takmičenja“, „Toliko nesigurnosti u jednom snimku“, „Niko se nije pohvalio mozgom ili, recimo, knjigom!“, „Kakvi zli komentari, oba su kao bombone, ostavi devojke na miru“ samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/avaz.ba)

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja