SAČUVAJTE ODEĆU: Kako da sami “popravite” rasparane šavove iako ne znate da ušivate?
Foto: Promo

SAČUVAJTE ODEĆU: Kako da sami “popravite” rasparane šavove iako ne znate da ušivate?

Žena -

Nema više potrebe za odlascima do krojača samo da bi vam nešto sitno ušio, neželjenim izdanjima sa rasparanim šavovima ili odustajanjem od voljenih stvari koje su izgubile svoj sjaj. Ručna mašina za šivenje donosi praktičnost i jednostavnost u vaš svakodnevni život. Ne morate biti majstor sa iglom i koncem da biste napravili čuda, ova mašina je tu da vam pomogne – pogledajte je OVDE.

Bravo onima koji su je stvorili! Njena lakoća upotrebe je impresivna, ona vam omogućava da s lakoćom popravite majice, džempere, farmerke ili bilo koji drugi odevni predmet. Ali ne završava se samo na garderobi; ovaj praktičan uređaj može vam pomoći i da spasite posteljinu, prostirke, zavese i mnoge druge kućne stvari.

Sa jednostavnim jednostrukim šavom i mogućnošću rada sa različitim vrstama materijala, tanjim i debljim, ova mašina postaje dragocen alat u vašem domu. I ne trebate se brinuti o blizini utičnice, jer radi na baterije.

Ne dopustite da vaša odeća i kućni tekstil završe u kanti zbog nekoliko sitnica. Nabavite svoju ručnu mašinu za šivenje već danas i budite spremni za brze i efikasne popravke. Kupovinu možete obaviti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Ne dozvolite da vam sitni problemi stvaraju neprijatnosti, rešenje je dostupno na samo jedan poziv ili klik!

Online kupovina
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track