JA SAM ŽIVI DOKAZ DA BOTOKS MOŽE DA TE UNIŠTI: Vidite na šta ličim, htela sam samo da se REŠIM BORA, a ovo je rezultat (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

POKAJALA SE

JA SAM ŽIVI DOKAZ DA BOTOKS MOŽE DA TE UNIŠTI: Vidite na šta ličim, htela sam samo da se REŠIM BORA, a ovo je rezultat (VIDEO)

Žena -

Jedva mogu da otvorim usta, a kad se nasmejem, to je zastrašujuće, kaže Dženi. Sada mora da čeka tri meseca dok se oporavi, a samo je htela da se reši bora, namrštenosti i učini lice mršavijim.

Poučena sopstvenim iskustvom, Britanka je upozorila sve obožavatelje botoksa, jer, kako tvrdi, ona je dokaz da s injekcijama koje parališu bore možete da preterate.

- Ovo je upozorenje onima koji možda misle da se ne može preterati s botoksom - rekla je Dženi u videu na društvenim mrežama.

Priznaje da voli botoks, ali i da je preterala.

- Sada nikako ne izgledam srećno i kajem se - kaže.

Prva dva puta, 25-godišnjoj Dženi rezultati botoksa su se svideli, ali treći put je napravila nekoliko promena i sada je nezadovoljna svojim izgledom. Prva dva puta ga je koristila na čelu, u borama gde joj se lice mršti, zatim u obrvama kako bi, kaže, "sve podigla" i u mišićima za žvakanje i pored očiju. Sada se pita jesu li injekcije uticale na njen osmeh.

@jenhezza Help me pls, and also don’t do what I did, you can take it too far and then have to spend 3 months with a downwards smile. BUT if you do have any other questions about botox im happy to answer because i LOVED the first two times #botox #botched #botoxgonewrong #masseterbotox ♬ original sound - Jenny Herriot

- Više ne izgledam srećno. Kada se smešim, usta mi se više ne podižu, jedva mogu da ih otvorim. Ionako imam mala usta, ali pre sam mogla mnogo više da ih otvorim - kaže devojka.

Izgleda, priznaje, jako loše. Čim pokuša da govori ili da se pomeri, izgleda zastrašujuće.

- Kada se smejem, nema emocija na mom licu - kaže.

Pita za savet, želi da zna gde je pogrešila i šta treba da traži sledeći put.

- Pa nisam mislila da mogu da preteram, ali jesam, i ne sviđa mi se, a sada moram da čekam tri meseca dok ne nestanu problemi, a u međuvremenu ću izgledati zastrašujuće i mrzovoljno i jedva se smešim - ističe Dženi.

- Pomozite mi, molim vas, i takođe nemojte da radite ono što sam ja uradila, možete da odete predaleko i onda morate da provedete 3 meseca s osmehom okrenutim prema dole. Takođe, ako imate još pitanja o botoksu, rado ću odgovoriti jer su mi se svidela prva dva puta - kaže.

U komentarima tvrde da znaju šta joj se dogodilo.

- Hej! Ja sam medicinska sestra. Nažalost, pogodili su određeni mišić kada ste ubrizgavali botoks. Budući da se to dogodilo na obe strane, verovatno je sve do mesta na koje su ubrizgali - pišu.

- Da. Prošla sam isto, moraš da pričekaš dok ne nestane. Nikad više nisam ponovila - neki su od komentara.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track