EKSCENTRIČNA DAMA ISTANČANOG SMISLA ZA MODU! Ljiljana Stanišić kao iz Pariza, voditeljka emisije "Pusti brigu" zna trik za STIL
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ISTINSKA ELEGANCIJA I PREFINJENOST

EKSCENTRIČNA DAMA ISTANČANOG SMISLA ZA MODU! Ljiljana Stanišić kao iz Pariza, voditeljka emisije "Pusti brigu" zna trik za STIL

Žena -

Ljiljana Stanišić voditeljka emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji važi za damu od stila.

Domaćica nedeljnog popodneva koje se emituje svake nedelje od 17.10 minuta izgleda uredno i doterano,a na njoj nema ničeg suvišnog - ona ne skreće pažnju detaljima, ili ekstravagancijom, ali svakako je zapažena i svima je jasno da drži do sebe.

Ljiljana Stanišić, zaštitno lice Kurir televizije
Ljiljana Stanišić, zaštitno lice Kurir televizijefoto: Damir Dervišagić

Stanišićka je otkrila tajnu svoje autentičnosti, ali i šta po njenom mišljenju dama mora da poseduje:

- Pre svega svaka žena treba raditi na sebi. Uvek i u svakom trenutku. Treba da bude ljubazna, odmerena smirena, nenametljiva, ali i autoritativna. Po mom mišljenju dama zna da se ponaša i privatno i poslovno.Konkretno u svakoj situaciji. Dama izgleda damski, kreće se damski, ali i zrači suptilnim vibracijama plemenitosti i prefinjenosti, koje su deo njene prirode, ličnosti i karaktera. Ako imate u sebi takozvani "damski materijal" lako će biti da ga "prikažete"adekvatnim oblačenjem i kada se pojavite u javnostili ili se šetate po kraju- rekla je Ljiljana u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

Uvek nasmejana Ljiljana Stanišić
Uvek nasmejana Ljiljana Stanišićfoto: Damir Dervišagić

Lični stil je vaš pečat, ono po čemu vas ljudi prepoznaju i što vas u velikoj meri definiše. Toga se, po svemu sudeći Stanišićka pridržava.

Ljiljana Stanišić
foto: Damir Dervišagić

Među ženama sa naše javne scene i iz regiona postoje dame koje se izdvajaju po osećaju za stil, a naša voditeljka je svakako jedna odn njih.

Ljiljana obožava da eksperimentiše sa odećom i obućom, a njena modna igra u emisijama rezultirala je sjajnom kombinacijom koja uvek bude zapažena.

Ljiljana vodi računa da svaki komad bude efektan i na malim  ekranima
Ljiljana vodi računa da svaki komad bude efektan i na malim ekranimafoto: Nemanja Nikolić

- Alfa i omega dobro stilizovanog autfita su komadi odeće koji vam dobro stoje. Ako ponesete garderobu koja nije vašeg konfekcijskog broja teško ćete izgledati doobro. Ako izaberete adekvatan modni dodatak, bilo da je reč o torbici, nakitu ili ešarpi, dobićete kompletan stajling. Međutim, vodite se pravilom: Manje je više! To je moja preporuka. Jako važna je i šminka na licu, ukoliko je ima previše, garderoba ne može da dođe do izražaja. Najvažnije je da je kosa čista, nokti uredni, a stvari ispeglane. Elegancija, uvek i svuda. Takođe, morate voditi računa o svojim godinama, ne smete praviti modne izlete koji vašim godinama nikako ne odgovaraju, samo ćete sebe izvrgnuti podsmehu. Nažalost pojedine dame se ne oblače u skladu sa svojim godinama - objasnila je Stanišićka.

Ljiljana Stanišić, pusti brigu
foto: Miodrag Jevtić

Kurir.rs.

12:00

MODA NAS TRUJE: Ne kupujte da biste bacili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track