SNIMAK BAKE I UNUKE RASPLAKAO SVE: Devojka podelila intiman video, a svi su složni u jednom: "TI SI PRAVA SREĆNICA ŠTO JE IMAŠ"
Foto: Profimedia

prelepo

SNIMAK BAKE I UNUKE RASPLAKAO SVE: Devojka podelila intiman video, a svi su složni u jednom: "TI SI PRAVA SREĆNICA ŠTO JE IMAŠ"

Žena -

Odrastanje uz bake i deke je nešto što nam svima ostaje u najlepšem sećanju. Briga i ljubav koju nam pružaju pamti se celog života. Ukoliko ste imali sreću da odrastate na selu ili da barem vikendima i na raspustima odlazite njima u posetu, onda znate da je to jedno od najlepših iskustava iz detinjstva.

Iako su to neki momenti koji su vezani za detinjstvo ništa drugačije nije ni kada odrastamo. Za njih ostajemo uvek deca i uvek će nam jednako pružiti ljubav i toplinu koliko god imali godina. Koliko ljubav bake može da bude velika i posebna, pokazuje i jedna Tiktokerka u snimku gde razgovara sa njom, a ona je umilnim glasom pita "šta mogu učiniti za tebe?".

Vremešna starica osvojila je na srca mnogih svojom pojavom, toplinom i mudrošću koju vešto prenosi i na svoju unuku.

@itspyxiee

some words from grandma before we enter 2022

♬ original sound - PYXIE

- Mogu li dobiti čašu vode - čuje se kako joj unuka odgovara pitanjem.

- Želiš čašu vode? U redu - odgovara umilnim i tihim glasom baka okrećući se ka kuhinji i odlazi po vodu za svoju unuku.

U međuvremenu se vidi kako ona pali svetlo iako, kako u objavi kaže, unuka zna da ona ipak voli kada je zamračeno. Pošto joj se unuka zahvalila i rekla da je "najbolja", baka je ipak zabrinuto pitala u snimku "da li je sve u redu" sugerišući joj da stavi čašu na stočić pored a onda je iskoristila priliku da je pita da li će uskoro ustati.

Iako je kako TikTokerka kaže bila neraspoložena i zbog toga se povukla u svoju sobu, baka se obradovala njenom odgovoru da će joj se uskoro pridružiti u dnevnoj sobi.

Vremešna starica je svima pokazala kako se voli unuka i kako zna da priskoči u pomoć čak i pored toga što ima preko 90 godina.

@itspyxiee

She always checks up on me #grandma #grandmasoftiktok #fyp #morningcheckin

♬ original sound - PYXIE

- Možeš li da je zagrliš od mene? Molim te. Ona je toliko dragocena i ja plačem.

- "Šta mogu učiniti za tebe" mi je rastopli srce.

- Volim jen nežan i divan glas

- Ne znam zbog čega mi se suze slivaju niz lice.

- Ona je toliko divna - bili su neki od komentara.

U jednoj od objava dok se spremaju da odu negde kolima, baka je poručila unuci i svima koji gledaju da je "život dragocen i da treba da budemo zahvalni što smo živi".

Nežna i mirna priroda starice je odševila mnoge i tiktokeri su su devojci poručili da je prava srećnica što ima takvu baku i da bi oni voleli da je imaju.

(Kurir.rs/Srećna)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track