LANSIRANA NAJSKUPLJA LUJ VITON TORBA IKADA: Predviđena je samo za TRULE BOGATAŠE, a od njene cene doslovno može da se ZANEMI FOTO
Foto: Louis Vuitton / BEEM / Beem / Profimedia

CENA JE ASTRONOMSKA

LANSIRANA NAJSKUPLJA LUJ VITON TORBA IKADA: Predviđena je samo za TRULE BOGATAŠE, a od njene cene doslovno može da se ZANEMI FOTO

Žena -

Svetlo dana napokon je ugledala Luj Viton "Millionaire Speedy" torba, prva koju je dizajnirao Farel Vilijams, trenutni kreativni direktor muške kolekcije brenda Luj Viton. Iako torba još uvek nije dostupna u prodaji na službenoj stranici kuće, košarkaš PJ Taker je na svom Instagramu objavio fotografiju i otkrio lansiranje torbe, pa je tako ona trenutno, kako se čini, dostupna samo onima najbližima samom Farelu i Luj Vitonu.

Farel Vilijams
foto: Profimedia

Prema skrinšotu stranice brenda na kojoj je stajalo "samo za internu upotrebu", a koji je, između ostalih fotografija, podelio igrač Los Anđeles Klipersa, vidimo da se torba izrađuje po narudžbini, te da je dostupna u pet divnih nijansi - crvenoj, zelenoj, plavoj i smeđoj, uz naravno žutu kakvu je Farel nosio svuda tokom Nedelje mode u Parizu.

Luj Viton
foto: Louis Vuitton / BEEM / Beem / Profimedia

Torba je izrađena od krokodilske kože u spomenutim bojama i ukrašena je legendarnim Luj Viton monogramom, a najnovije izdanje "Millionaire Speedy" modela ukrašeno je zlatnim metalnim detaljima poput privezaka i dijamanata. Uz to, kako je otkriveno tokom leta, "Millionaire Speedy" trebalo bi da stiže u paru sa naočarima za sunce "Millionaire" koje su još početkom 2000-ih zajedno dizajnirali Skejtebord, NIGO i Mark Džejkobs.

Mark Džejkobs

Torba koja će i u prodaji imati poseban tretman i koja neće biti izložena u buticima, već će biti smeštena negde skrivena od znatiželjnih pogleda, među prvim komadima je iz Farelove debitantske kolekcije za Luj Viton koja je privukla ogromnu pažnju, i to vrlo verovatno upravo zahvaljujući specifičnom, raskošnom pečatu.

Već je iz samog opisa jasno da je reč o najluksuznijem izdanju torbe koja je ikada napravljena, a propratna cena u stopu prati taj luksuz pa joj tako cena iznosi ni manje ni više nego milion dolara. Model "Millionaire" koji dolazi uz "Millionaire" naočare košta milion dolara tako će, prikladno, i biti dostupan isključivo milionerima. Nomen est omen!

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track