KAD VIDITE ŠTA JE GINEKOLOG PRONAŠAO U VAGINI SMUČIĆE VAM SE ŽIVOT: Osećala se loše, otišla na pregled, a dole imala ovo STVORENJE
Foto: Shutterstock

video

KAD VIDITE ŠTA JE GINEKOLOG PRONAŠAO U VAGINI SMUČIĆE VAM SE ŽIVOT: Osećala se loše, otišla na pregled, a dole imala ovo STVORENJE

Žena -

Odlazak kod ginekologa na godišnji pregled trebalo bi da bude važan datum u kalendaru svake žene. Čak i ako ne sumnjate na negativne stvari, ipak vam je potreban pregled da biste bili sigurni da ste zdravi.

I dok neki pacijenti osećaju nelagodnost bez ikakvog razloga, ponekad je lekarima mnogo neprijatnije. Ginekolog Marko Kaliks koristi društvene medije da informiše više žena o ginekološkim stanjima.

ginekolog
foto: Printscreen

Osim što prenosi svoja iskustva, često objašnjava i neke neobične slučajeve koji su mu se desili.

- Nemojte ovo propustiti jer će biti zanimljivo - započeo je priču doktor i prisetio se pacijentkinje koja mu je došla vidno uznemirena jer nije mogla da spava. Pregledom je utvrdio uzrok njene uznemirenosti.

- Kada sam stavio spekulum, mislio sam da je u pitanju nekakva udica. Na kraju smo videli da je to bubašvaba koju moram da uklonim - rekao je ginekolog i objasnio da ovo nije prvi put da se susreće sa čudnim i bizarnim slučajevima jer je nekim ženama morao da vadi kondome, zalepljene igračke za odrasle i slično. On je objasnio da mu nije jasno kako je bubašvaba završila u vagini.

Snimak je postao viralan i u rekordnom roku prikupio veliki broj šaljivih komentara, u kojima su mnogi pokušali da shvate "misteriju" bubašvabe u genitalnom organu, prenosi Espreso.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track